Videón Karácsony Gergely, aki azt hitte, Vitalij Klicskóval beszél

2022. augusztus 8. 15:41
Most már videófelvétel is elérhető az átverésről.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, több nyugat-európai nagyváros polgármesteréhez hasonlóan Karácsony Gergelyt is felhívta a kamu-Klicsko, így a budapesti főpolgármester is egy deepfake áldozata lett. Az internetre most került fel az említett videóhívás, amelyben érdekes mondatok hagyják el Karácsony Gergely száját.

A főpolgármester a telefonos átverés során azt mondta az ál-Vitalij Klicskónak, hogy az ország hatóságai „rossz oldalon állnak” az oroszellenes szankciók ügyében, de Orbán Viktor magyar miniszterelnök „nem sokáig marad hatalmon” – az átverésről készült videó az orosz tréfamesterek, Vovan és Lekszusz Telegram-csatornáján jelent meg – írja az Orosz Hírek.

„Sajnos a magyar kormány a rossz oldalon áll ebben a konfliktusban, és a szankciókat nagyon nehezen sikerült keresztül vinni, de örülök, hogy végül elfogadták ezt a csomagot” – mondta Karácsony.

Budapest főpolgármestere szerint a magyar miniszterelnök elszigetelődött: „Bárki beszél a képviselőnkkel, mindenki elismeri, hogy Orbán Viktor egyre inkább elszigetelődik. Orbán már nem számíthat még lengyel barátaira sem, akik valószínűleg csak a múltban voltak ilyenek, kizárólag az orosz agresszió miatt.”

Karácsony a beszélgetésben elmondja az ál-Klicskónak, hogy szerinte az „Orbán-rezsim” nem sokáig marad hatalmon.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@makám
A mi vezérünk megoldja, hogy ne a keményendoldozókisember fizesse meg a 12 ft/kW áron termelt paksi áram háborúshelyzetesvilágpiaci árát!

Majd jön Róbert bácsi és mindenki helyett kifizeti a lóvét.

Punktum.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés