Peszki jelentős részét biztosan és egy forrás szerint Avdiivkát is bevették az oroszok

2022. augusztus 4. 21:47

Demkó Attila
Facebook
Peszki az egyik legerősebb ukrán védelmi pont volt.

„Peszki jelentős részét biztosan és egy forrás szerint Avdiivkát (is) bevették az oroszok, Bahkmut-nál délebbre is bevettek több falut, így a körbezárás első lépcsője megtörtént. Szóval továbbra is lassan, de haladnak az oroszok. Igazi komoly ukrán területi nyereség nem volt a napokban.

Nincs hír a bekerített oroszokról sem Herszon mellett, főleg nem 2000-ről, ukrán propaganda volt. Bár az oroszokat sem kell félteni, Rubizsnoje mellett »bizonyítékot« találtak arra, hogy az amerikaiak terjesztik a világ összes kórságát. Sokan persze ezt is el fogják hinni – az összes biolaborossal, egybites orosz propaganda.

Ps. Peszki az egyik legerősebb ukrán védelmi pont volt, magam is jártam ott pár éve.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Okunk nincs egyik országot sem szeretni, de azért az ukránok kitettek magukért és az általuk okozott magyar sebek frissebbek. Amellett az, h. Ukrajna Európa K-i részén USA gyarmat és katonai támaszpont legyen, azért joggal tűnik soknak a jóból Birodalom számára.

Mintha közelegne az igazság pillanata. Miután ez elég ritka, mennyit kellett várni, míg a Tolbuchin körútból ismét Vámház körút lett és a "kiváló" Károlyi szobrát a jobb sorsra érdemes Siófokra költöztették, sokakkal együtt várom a békét és a lehetőség szerint NEM az Államok gyarmata Ukrajnát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés