Budapesti közbiztonság: villamoson vertek meg egy fiatal nőt

2022. augusztus 3. 9:41
Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

Elképesztő jelenetnek lehettek szemtanúi a hármas villamos utasközössége 2022. június 14-én Budapesten. Kedd este három fiatal, köztük két nő a villamoson zaklatni kezdett egy női utast. Először az egyik a lábát a békésen ülő nő ölébe tette, majd a másik a nő ruhájával letörölte a pajtásának cipőjének talpát.

Erre a nő elakart menni, mire a harmadik egyén megragadta és azonnal ütni kezdte.

Miután a nő leszállt a villamosról, a háromfős társaság elkezdte követni és tovább zaklatták. A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést (akár névtelensége megőrzése mellett).

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 311 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A bejárt útvonal:
"Európában, a Balkántól nyugatra, a cigányokat először a XV. században írták le.
Mint keresztény zarándokok jelentek meg, olyan vezetőket követve, akik meglehetősen hivalkodó címeket használtak.

Mivel az a keresztény lakosság kötelessége volt, hogy a zarándokokat segítsék, különösen akkor, ha különböző uralkodók ajánlásaival rendelkeztek, a cigányok elkezdtek visszaélni a kor keresztényeinek vallásosságával. A cigányok ajánlóleveleket mutattak fel, többek között Zsigmond magyar királytól is, úgy állítva be magukat, hogy őseik bűneiért vezekelnek, akik elutasították a keresztény tanításokat. Őseik ezen bűneiért ítéltettek arra, hogy zarándokként vándoroljanak a földön mások jótékonyságán függve.

Először a cigányokat tisztelettel kezelték, hamarosan azonban olyan hírnévre tettek szert, mint tolvajok, tenyérjósok és gyanús becsületességű lókupecek. Egy korabeli német krónika említi, hogy „ők nagy tolvajok voltak, különösen az asszonyaik, amiért többüket el kellett fogni és kivégezni”. Hasonlóan ír egy kora XV. századi olasz krónika is.”

(Forrás: Kevin MacDonald: A People That Shall Dwell Alone (Egy nép mely egyedül kell lakjon), Writers Club Press, 2002, xvii.old.)

De az ugye megvan, hogy Pintér a belügyminiszter, a rendőrök főnöke és ehhez a szemétséghez Karácsonynak semmi köze??

Ezeket nem kellene összemosni a szorgalmas békés zenész cigányokkal!! Akik sokkal magasabb kaszt-ba tartoznak

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés