Németh Szilárd a rezsiről: Mindenkin segíteni szeretnénk

2022. július 14. 19:39
„Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások. Ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk” – fogalmazott a politikus.

A kormánypárti politikus a Hír TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: ha eljön a béke, akkor visszaállhat a régi rend, azért pedig nagyon sokat kell még tennünk.

Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk”

– közölte, majd azzal folytatta, dolgoznak valamiféle kompenzáción.

Kijelentette, a Fidesz mindig is a rezsicsökkentés pártján állt, és a rezsicsökkentéssel eddig is, és ezentúl is megvédik a családokat.

Mindenkin segíteni szeretnénk”

– emelte ki.

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy elképzelhető-e bármilyen enyhítés vagy kompenzáció, Németh Szilárd elmondta, ő maga dolgozik ezen és azokkal dolgozik, akik egyébként összefogják ezeket a társadalmi csoportokat.

Németh Szilárd nyilatkozatát megtekintheti itt: 

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 291 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az előző Orbán-kormány ideján már elindult a projekt, de azután kirugták az ifjúságügyi álomtitkárt. Most fizetheti szegény a rezsit.

Ebben tökéletesen igazad van, szakmailag, intellektuálisan,. morálisan egy kormányzati alternatívára tökéletesen alkalmatlan ellenzékkel állunk szemben. Orbánnak jelenleg nincs érdemi versenytársa, nincs nála jobb, ami nem jelenti a kormányzásával szembeni teljes kritikátlanságot.
De a lényegre most sem kaptunk választ, mi a konkrét oka a döntésnek? Az oroszok nem adnak gázt, olajat, mi rúgta fel az eddigi magabiztos kormányzati hozzáállást? Szóval valaki már elmondhatná végre az igazat, ciki ez a mellébeszélés, olyan gyurcsányos.

Nade senki nem tud úgy segget nyalni, mint Rezsi Szilárd, így semmi esély a cserére!!!

Hogy? Ez inkább a kibaszás esete, szinte majdnem mindenkivel.

Tökéletes a diagnózisod.

Türelmes vagyok, de nem szeretem, ha hülyének, birkának néznek, bármelyik oldalról. Miért nem mondta el Orbán a döntés valós okát, de munkatársai is kibújnak a konkrét okok megválaszolása alól. Orbán egymás után adja fel a magas labdát az egyébként mindenre alkalmatlan ellenzéknek.

Amennyiben Orbán támogatókat akar maga mögött tudni, akkor azokat felnőttként kell kezelnie, oldalaktól függetlenül. Orbán bedobott egy téglát az állóvízbe, de a konkrét okáról semmit sem beszél, azaz hülyének néz bennünket. Támogatom a Fideszt, de ez a stílus taszít.

Továbbá nézd meg, mennyi primitív gyökértelen bújt elő ismét a csatornából,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés