Fekete-Győr András az ellenzéki csúcsfegyver

2022. július 7. 9:08

Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu
Bandi mindig és önként hozta a legnagyobb baromságokat, mégpedig a saját szájából.

„Talán annyira senkit sem ütött arcon a friss hír, hogy a Momentum országgyűlési frakciója bejelentette, hogy Fekete-Győr Andrástól a továbbiakban, legalábbis ami a frakcióvezetést illeti, elköszönnek a jövőben. Persze a nem annyira távoli jövőben. Hiszen az őszi ülésszakot már Gelencsér Attilával, a Momentum frissen megválasztott elnöke fogja frakcióvezetőként is elkezdeni.

És akkor itt felkészül Jakab Péter is, aki a jobb és rosszabb értesülések szerint már egy egészen önálló párt felépítését is tervezi, annyira kiszorult a Jobbik vezetéséből. Jól jöhet ez majd az egykor szebb napokat látott, ma már csak a DK egyik tagozatát képviselő pártnak, nem igaz? Hiszen annyira fényesen érkezett nekik a 2018-as választásokat követő szakadás is, nem beszélve a Gyurcsány Ferenccel való összefogásról. Ha ilyen módon nézzük, bizony-bizony Jakab Péter egy már-már szánni való figura. Hiszen az elmúlt időszakban nem csak családját, legfőbb bizalmasait és pártját veszítette el, de nemsokára bizony lehet, hogy a teljes frakcióval is így jár.

Egy pária.

Ez persze senkinek nem fáj. Jakab Péterről azt lehet mondani, hogy valójában hálás lehet a sorsnak. Sokkal, de sokkal nagyobb karriert járt be, mint amennyire a tehetsége predesztinálta volna. Ha a Jobbik nem alakult volna át egy szerencsétlen, nevetséges izévé, akkor bizonnyal fel sem merülhetett volna, hogy bármi több is legyen miskolci önkormányzati képviselőnél.

Azonban a történelem nem kérdezett semmit, Jakab Péter pedig úgy vonult be a történelembe – legalábbis a magyar politikaiba -, mint egy velejéig ostoba, megátalkodott, semmiről semmit sem tudó, semmilyen valódi elképzeléssel nem bíró izé. Neki sűrű hálát kell adnia a sorsnak nemcsak 2022-ben, de az elkövetkező évtizedben is.”

Nyitókép: atv.hu

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elsült, de rosszul célzott:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés