Újabb budapesti kerületben megy egymásnak az ellenzék

2022. július 7. 9:13
A baloldali összefogásnak már nyoma sincs.

Miután Vajda Zoltán parlamenti mandátumot szerzett április 3-án, nem maradhatott önkormányzati képviselő a XVI. kerületben, saját helyére pedig a városrészben teljesen ismeretlen Farkas Adriánt ajánlja. Facebook-posztjában Vajda részletezte, hogy a képviselő-jelöltet a Márki-Zay-féle MMM, az MSZP és a Párbeszéd is támogatja, azonban kijelentette, Farkas valójában független, csak ezek a pártok segítik munkáját. 

Farkast támogatja többek között Csizmazia Ferenc, az MSZP helyi elnöke is, akiről korábban már a Mandiner.hu is megírta, hogy gyanús módon, áron alul szerezhette meg magántulajdonba a párt XVI. kerületi székházát. A „független” képviselő-jelölt azzal is igyekezett szimpátiát szerezni, hogy Karácsony Gergellyel, Tüttő Katával, Gurmai Zitával és Márki-Zay Péterrel szelfizett. 

Farkas Adrián mellett elindul Horváth Márk Zsolt is a Munkáspárt-ISZOMM színeiben, valamint a független Schaffer Viktor és a DK-s Kertész Edit is, akit a Jobbik és a Momentum támogat. 

Vasárnap a XVI. kerületen kívül Nagytarcsán, Kecskeméten, Garaboncon, Sárokon, Balatonrendesen, Segesden és Serényfalván is tartanak időközi voksolást.

Forrás: Magyar Nemzet

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fel nem foghatom, hogy tudták a XVI. kerületiek egyáltalán megválasztani Vajda Zoltánt, ezt a sipítozós, pösze, ellenszenves figurát a jóképű, okos Szatmáry Kristóf helyett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés