Skót turistát vertek meg és dobtak be a tengerbe Horvátországban

2022. július 5. 20:06
A férfi bordáját törte és a tüdeje is megsebesült.

Eszméletlenre vert egy fiatalembert Horvátországban töltött nyaralásának első napján egy  20 fős banda, majd a tengerbe dobták. Az eset múlt pénteken történt.

Lewis Thomson négy barátjával érkezett Splitbe, ahol a tengerparton támadta meg őket a banda.

Futás közben a baráti társaság tagjai elszakadtak egymástól, Thomson azonban nem volt elég gyors, őt utolérték, és ott verték, ahol csak érték, majd egy téglával arcon ütötték, aminek hatására a Skóciából származó férfi elvesztette az eszméletét. A támadók ezt követően dobták a tengerbe – számol be a Mirror.

Miután kórházba szállították, az orvosok megállapították, hogy a férfi tüdeje megsebesült, emellett két bordája eltört, és arcsérüléseket is szenvedett. Thomson jelenleg a kórházban lábadozik, várhatóan két-három hét múlva hagyhatja el Horvátországot.

A brit konzulátus azonnal a megtámadott segítségére sietett, és sürgősségi  biztosítást kötöttek az orvosi költségek fedezésére.

Nyitókép: MTI/Bizományosi: Jászai Csaba

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A skótoknak nem szóltak előre, mint nekünk, hogy nem látnak szívesen?

Skót. Keveset költött?

Én a víg kedélyű vendéglőst gyanítom ezúttal is az események mögött. Miután a horvát belügyminiszter kifejezett közbenjárására letörölte a magyar vendégeket froclizó jelmondatát, azt írta ki a világhíressé vált táblájára, hogy "Vendég! A borravalóval ne legyél skót." Ez lett belőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés