Karácsony Gergely: Köszönöm a közlekedők türelmét!

2022. július 04. 10:04

„Egyeztettem Budapest rendőrfőkapitányával és kértem, hogy segítsenek a zavar elhárításában” – írta Facebook-oldalán a főpolgármester.

2022. július 04. 10:04
null

Amint arról korábban hírt adtunk, Budaházy György szabadon engedését követelő tüntetők zárták le hétfőn reggel az Erzsébet hidat. A demonstrációt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte.

Illegális demonstráció állta el a forgalmat ma reggel az Erzsébet hídon reggel 8-tól.

A résztvevők autóikkal komoly fennakadást okoztak a városban. Egyeztettem Budapest rendőrfőkapitányával és kértem, hogy segítsenek a zavar elhárításában. A BRFK és Fővárosi Rendészeti Igazgatóság közösen távolította el az autókat, a résztvevők büntetőjogi felelősségét pedig vizsgálják. Köszönöm a közlekedők türelmét!” – írta Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Kapcsolódó

Hétfő reggel: Budapest megint elesett

Kollégáink jelentették a fővárosi utcákról, és tényleg: ismét dugókból áll a budapesti belváros. Bővebben!

Kollégáink jelentették a fővárosi utcákról, és tényleg: ismét dugókból áll a budapesti belváros.

Nyitóképen: Karácsony Gergely. Fotó: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edieTHEGREATeagle
2022. július 05. 09:25
"szétb@szták az elvtársaid a mezőgazdaságot és az ipart. Mindent privatizáltak, Eladtak mindent amit lehetett" Ilyen 1.0-ás világképpel nem csoda hogy utcára kerültél. Csá, nagyfater.
edieTHEGREATeagle
2022. július 04. 23:07
"ők legalább nem sarcoltak meg, hanem adtak egy keveset" Biztos, hogy beleszámoltad azokat az ezermilliárdokat, amiket a közösből loptak el és lopnak nap mint nap? Te meg boldogan tapsolsz a párezer forintos "rezsicsökkentés"-nek, amivel kiszúrják a szemed, észlény.
Brüsszelidemokrata
2022. július 04. 15:31
Mégis őt választották meg . Nem kellett még négy évre a demens öregember . Akinek a sajtótájékoztatóján lekapcsolták a villanyt xd
Takagi
2022. július 04. 13:30
Debil köcsög, ez gond? Ha ti tüntettek az jó? Rohadjatok meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik