Ha igaz, akkor nagyon komoly összeomlás van ukrán oldalon

2022. július 04. 05:38

Oroszpárti forrás, de állitólag az oroszok már Sziverszkben vannak.

2022. július 04. 05:38
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Oroszpárti forrás, de állitólag az oroszok már Sziverszkben vannak, ha igaz, akkor nagyon komoly összeomlás van ukrán oldalon.

Sziverszk nagyon fontos védelmi pont, és jól megerőditett. Ha elesik, tényleg Szlovjanszk a következő.”

Nyitókép: MTI/AP/Jevhen Maloletka

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. július 06. 11:11
Sziverszk az Moszkva előtt van ugye?
Proxima Centauri
2022. július 05. 05:43
Annak idején Franciaországnak is nagyon fájó volt lemondania Algériáról. A feketelábúaknak - pied noir - pláne. Aztán de Gaulle kijelentette, hogy ami elkerülhetetlen, azt jobb minél előbb elfogadni. Aztán az OAS persze elkezdett vadászni az öregre, de az már fikarcnyit sem változtatott a történelem menetén. Érdekességként a Petit-Clamarti merényletben volt magyar idegenlégiósok vitték a főszerepet.
Akitlosz
2022. július 05. 02:27
De nem volt igaz. Csak annyi, hogy előrenyomultak az oroszok Szeverszkig és megkezdődött az ostroma.
remi
2022. július 04. 21:12
Asszem a szagértő úr megint félreszagértett, legalábbis nem látok frissebb hírt, mint amit tegnap: Szeverszket 3 oldalról lövik, a többi települést (Bakhmut, Kramatorszk, stb.) meg ahonnan sikerül, de folyamatosan lövik vagyis tüzérségi előkészítés zajlik. Ergo a zukrán haccsereg nem omlott be. Legalábbis ma még nem. De legalább az előbb, ahogy körbenéztem mindkét oldal twitterein megtudtam a hiteles és cáfolhatatlan menetrendet: augusztus elején beveszik Herszont, szeptemberben pedig Szevasztopolt, tavaszra pedig túllesznek Moszkván is. Amúgy meg a zukrán haccsereg ma bejelentette, hogy a kijevi sajtó leszállhatna a rendkívül sikeres herszoni ellentámadás (orosz forrás szerint eddig 1300 halott ukrán katona) állandó hisztérikus magasztalásáról, mermivelhogy semmi se igaz belőle. https://mobile.twitter.com/baronichitas/status/1543992361163833346
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik