Putyinnak is jelentették a hírt: Luhanszkot teljesen elfoglalta az orosz hadsereg

2022. július 3. 15:36
„Az utóbbi 24 órában összesen 182 négyzetkilométernyi területet szabadított fel a hadsereg” – áll az orosz védelmi minisztérium közleményében.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter közölte Vlagyimir Putyin elnökkel, hogy a Luhanszki Népköztársaság teljes területét irányítása alá vonta az orosz hadsereg – írja a TASZSZ.

A védelmi minisztérium közleménye szerint Sojgu azt mondta: az utóbbi egy napban teljesen elfoglalták Liszicsanszk városát és több környező, kisebb települést is. 

Az utóbbi 24 órában összesen 182 négyzetkilométernyi területet szabadított fel a hadsereg

– áll az orosz védelmi minisztérium közleményében.

Nyitókép: Putyin és Sojgu szemlét tartanak (Yuri KADOBNOV / AFP)

Összesen 176 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lassan haladnak, mikor érkeznek Varsóba?

Olvasd el Illyés Gyulától, Ki a magyar? Igen széles a mező. S gondolkodj el azon, hogy úgy általában magyarként gondolkozol, nyilatkozol-e meg. Azt már nem is merem megkérdezni, hogy mennyire vagy tájékozott......

Te, mint jobbikos Hitlert kívánod vissza.....

Milánóból szemlélem a hétköznapokat, jó, tudom, hogy Milánó szerinted Afrikában van.....a hozzászólásaid ezt a szintet képviselik.

Olvastál arról, hogy tegnap Türkmenisztánban találkozott Putyin és az iráni elnök? Az olasz média lehozta, azt nem tudom, hogy az otthoni írt-e erről. Az amerikai érdekek mentén megszervezett ukrajnai konfliktus nyomán leépült Oroszország és a Európa, Észak-Amerika között a polit8ikai-gazdasági-kultúrális kapcsolatrendszer. Szerinted ki lesz ennek a győztese. csak gondolj az amerikai palagázra. Egy apró példa, csak Neked, az olasz borexport döntő hányada Oroszországba irányult, most tragikus a helyzet ebben az ágazatban. Muranóban üvegfúvó kemencék álltak le gázhiány miatt. Szóval, szerinted, tájékozott emberként miért jó az európai, benne a magyar gazdaságnak az orosz szál elvágása, az oroszok Kína, Irán irányába való elmozdítása, az orosz piac elvesztése?
Talán emlékszel, 90 után kivágatták a szabolcsi gazdákkal az almafákat, a magyar gazda becsődölt, s honnan jött az alma? Majd kik foglalták el az orosz piacon a korábbi magyar pozíciókat? Csak gondolkodj, s pillant vissza az elmúlt évtizedek, magyar gazdasági érdekeket sértő jelenségeire, az ezt megtestesítő politikai pártokra. Me ne frega.....mondhatnám, de a szülőföldem Magyarország.

Este már nem megyünk étterembe, de Bologna, Róma, s a többi olasz nagyváros sem képez kivételt. Palermóról meg nem is érdemes beszélni.......

Téged a szakszervezett anno Szentpétervárra - egyébként csodálatos város - vitt el, s azt mondták, hogy Velencében, a gondolák hazájában jártok. Ugye még Te is azt hiszed, hogy Kádár él.....simogasd a tagkönyvedet, s porold le Édesapád ÁVH-s fényképét.

Mediterrán konyha, egyenlő a hosszú élettel. S kitűnőek az olasz éttermek, bár a magyar konyha venne át tőlük minél többet. Persze ma már kockázatot jelent halat enni, magas a nehézfém és a műanyag szennyezés, zöldség meg nem lesz az aszály miatt. A Pó medrében focizni lehet.

A háborút magam is elítélem, de nem tudok elszakadni a kauzalitástól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés