Eladhatja A besúgót az HBO Max

2022. július 1. 10:08
Pénzügyi okok húzódnak a háttérben.

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, a héten kikerült a HBO Max kínálatából A besúgó és Az aranyélet című sorozat is. A szolgáltató akkor ezt a szolgáltató ezt az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítésével magyarázta.

Pénzügyi okok a háttérben

A Forbes pénteken már arról számolt be, hogy az HBO Max hazai képviseletének PR-menedzsere, Pinczés-Pressing Ádám telefonon erősítette meg a portálnak, hogy „csakis kizárólag pénzügyi okai vannak, semmi beleszólásunk nem volt abba”, hogy a héten elérhetetlenné váltak olyan népszerű tartalmak az HBO Max streamingszolgáltatón, mint A besúgó vagy az Aranyélet harmadik évada. Valamint több európai vagy amerikai gyártású kábel- vagy streamingsorozat is.

Mint írták, konkrét összegekről a PR-menedzser nem beszélt, de hozzátette, hogy az úgynevezett „amortizációs költségek lefaragásának van hatása a működésükre, tetemes összegről” van szó – hangsúlyozta Pinczés-Pressing Ádám.

Eladhatják A besúgót

A Forbes felidézte, hogy a magyar gyártású A besúgó című sorozat mind áprilisban, mind májusban  a legnézettebb tartalom volt a magyart platformon. 

Arra a kérdésre, hogy visszakerülhet-e A besúgó a kínálatba, azt a választ kapták, hogy „soha ne mondd, hogy soha”. Majd Pinczés-Pressing Ádám azzal folytatta, hogy az is egy opció lehet, hogy

eladják egy külső félnek a sorozatot

– számolt be a portál.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés