Kiderült, mit visz magával a tópartra Potocskáné Kőrösi Anita

2022. június 29. 10:29

Az azonnali.hu összeállításából kiderült, hogy a jobbikos politikus leginkább keresztrejtvényt szeret fejteni.

2022. június 29. 10:29
null

Az azonnali.hu közölt nemrég egy összeállítást arról, hogy a magyar politikusok mit olvasnak a nyári szünetben.

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője hívta fel a figyelmet arra közösségi oldalán, hogy Potocskáné Kőrösi Anitát is megkérdezték erről. Pető úgy fogalmazott, hogy „a Jobbik intellektuális felépülése jelenlegi válságából például nem kizárt, elvégre az előirányzott könyv egyelőre nem a szórólap, a névjegykártya vagy a Romana-füzet lett.”

Ugyanis a cikkből kiderült, hogy

a Jobbik ügyvezető elnöke a tó mellett leginkább keresztrejtvényt szeret fejteni.

Vajon erről Márki-Zay Péternek, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltjének mi lehet a véleménye. Hiszen, mint ismert Hódmezővásárhely polgármestere korábban egy vasárnapi élőjében azt mondta, hogy „a nők nem biztos, hogy meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt”.

Nyitókép: Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. június 29. 22:37
Fordulat: A koronatanú cáfolja, hogy erőszak történt volna a jobbikos disznóvágáson Úgy tűnik, megint hazudott a fideszes média...meg a többi! Néhány hete a fideszes média meg a többi, faszszopó azzal vádolta meg a jobbikos Földi Istvánt, Kocsord korábbi polgármesterét, hogy egy 2021 végi ököritófülpösi pártrendezvényen megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát. A 24 éves V. Anita a Blikknek azt nyilatkozta, hogy becsalták egy szobába, rázárták az ajtót, majd az egyik jobbikos erőszakoskodni kezdett vele. A történet szerint Gyüre Csaba hallotta meg a segélykiáltásait, és a segítségére sietett.... ....Az ügyben vizsgálat indult a Legfőbb Ügyészségnél és a hatóságoknál is, a rendőrség azonban elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját, amiről Földi István május 13-án számolt be az oldalán... ...Napvilágot látott egy hangfelvétel (a rendőrség jóvoltából), amelyen Dr. Gyüre Csaba, volt országgyűlési képviselő, a parlament volt jegyzője maga mondja el, hogy azon a bizonyos ököritófülpösi disznótoron nem történt semmilyen erőszak, ahogy ő fogalmazott, az egész csak fel lett fújva... Mindezt az a Gyüre Csaba mondja, akire Szilágyi György élettársa, V. Anita mindvégig úgy hivatkozott a sajtóban, mint az eset koronatanújára, aki megmentette őt az állítólagos erőszaktól.... Mára kiderült. Nem volt mitől megmenteni, hisz még Gyüre Csaba szerint sem történt semmi. Takony fideszes banda, meg az összes gané!!!
Jooee
2022. június 29. 18:49
Keresztrejtvényt felesleges vinnie, mert a lelki testvére MZP már megmondta, hogy úgysem tudja megfejteni. - Inkább keressen sorkatonákat akikkel beszélgetni tud az ukrajnai háborúról, akiknek az a dolga, hogy menjenek és harcoljanak Ukrajnában.
ZagerEvans2525
2022. június 29. 18:19
Azért egy Dúró-Potocskáné topless viadal sokkal nívósabb sportesemény lenne, mint a Dobrev vs Vadai.
nyugalom
2022. június 29. 18:10
Mit szol ehhez a tetovalt mamuszos? Szegyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik