Márki-Zay szerint a nők nem biztos, hogy meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt

2022. február 10. 17:18

Érdekes okfejtésbe kezdett a baloldali miniszterelnök-jelölt a helyesírás, a nők és a keresztrejtvények kapcsán.

2022. február 10. 17:18
null

Korábban mi is írtunk arról, hogyan és hányszor sértegette a vidéki embereket Márki-Zay Péter, a Mediaworks Hírcentrum által közzétett videón most egy keresztrejtvényről értekezik, amelyet egy „vidéki Fidesz-szavazó” küldött neki. Mint a videóban is elhangzik, a „helyesírása alapján” gondolja azt, hogy nő küldte neki a keresztrejtvényt, majd elhangzik az is, hogy mivel benne van a megoldás a keresztrejtvényes újságban, ezért  „nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni”.

„Például a keresztrejtvényfejtős megoldás, és tessék elképzelni, hogy küldtek nekem, ez a vidéki Fidesz-szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvény újságot.

Tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy egyébként asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak.

Hát szépséghibája csak, hogy ez az asszony egy olyan újságot küldött. amiben az egyik keresztrejtvény ugyan nem volt megfejtve (itt mutatta a borítóképet – a szerk.), a többi ugyan meg volt fejtve, de ebben benne van a megoldás is mindenhol. Tehát nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni” – fogalmazott Márki-Zay Péter. 

A teljes okfejtés megtekinthető itt: 

***

Nyitókép: Video / Mediaworks Hírcentrum

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turius
2022. február 12. 12:06
Nehogy már MZP kelljen védenem! Ő csak 1 embernek szólt be. Ez olyan mint Orbánt antiszemitázni, mert utálja Sorost.
petike21
2022. február 11. 10:01
Maki a saját kölykeit sem tudja megszámolni.
Rocktoberi
2022. február 11. 09:30
Ezt a marhát! Persze ő csak a Bangóné, Kunhalmi féle libákat ismeri.
Lajoss
2022. február 11. 07:45
Annyira szánalmasak vagytok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!