Kikerült a HBO Max kínálatából A besúgó és Az aranyélet is

2022. június 29. 11:51

A szolgáltató ezt az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítésével magyarázta.

2022. június 29. 11:51
null

Szerda reggelre váratlanul eltűnt az HBO Max kínálatából A besúgó című, saját gyártású sorozat és több más tartalom is – erre a kreativ.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet.

A portál a történtek kapcsán kérdést tett fel a szolgáltatónak, amely egy rövid közleményt küldött válaszul a megkeresésre, melyből kiderült, hogy

 Erről a fúzióról azonban egyelőre még nem áll rendelkezésre több információ – derült ki a cikkből.

Több európai és régiós saját gyártás sem érhető el

A kreativ.hu arra is felhívta a figyelmet, hogy nemcsak A besúgó nem érhető el jelenleg a szolgáltatónál, hanem több, európai és régiós saját gyártás sem. Példaként hozták többek között még az Időbevándorlók két évadát (Beforeigners), az Apanapokat (Czech It Out), a Foodie Love-ot, az Árnyak 3. évadát (Umbre), a Szexi svédeket (Lust), az Eszméletet (Sleepers) és az Aranyélet 3. évadát.

A portál e döntés kapcsán megjegyezte, hogy „olyan sorozatról van szó, amelyeknek leszedése azért sem logikus, mert saját gyártású, friss, vagy frissebb évaddal rendelkező tartalmakról van szó”. Majd azzal folytatták, hogy ezeket a tartalmakat általában „a HBO Max és riválisai is kiemelten kezelnek”, hiszen ezek saját megrendeléseik, érdekükben áll a sikerük, nézettségük – tették hozzá.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 02. 00:27
Rohadt komcsik most nyivákolhattok, nem fogja látni a fiatalság mit műveltetek! Ja, nem! Qurva sokan látták, meg fogják is! Lesz megoldás, nyugi.
szintetikus
2022. június 29. 15:16
Ezért van a torrent.
csulak
2022. június 29. 13:11
kultura nem kell, csak szorakozas
Akitlosz
2022. június 29. 13:01
Cikknek álcázott reklám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik