Itt az első videó a német önjáró tarack ukrajnai bevetéséről

2022. június 29. 13:09

Németország és Hollandia összesen 12 darab Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackot szállított le Ukrajnának.

2022. június 29. 13:09
null

Kikerült az első videó a közösségi médiába az ukrán fegyveres erőknek leszállított Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackok éles bevetéséről, a felvételt láthatólag egy olyan ukrán férfi készítette – számolt be a Propeller.

 

 

Németország és Hollandia összesen 12 darab Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackot szállított le Ukrajnának, várhatóan hamarosan újabb szállítmányt jelent majd be a német kormány.

Nyitókép: PHILIPP SCHULZE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. június 30. 04:25
jewlenskiy latvanyosan leszereli a nato eroket Europaban! Lesz meglepetes, ha majd a moka vegen a nacikok mar eltunnek Fosrajnabol es a felfegyverzett nep osszeall az oroszokkal, hisz aki atverte oket, az a nyugati politikusok hada. S mint a 2.vh-ban is megtortent, a nacitlanitas utan nagy kegyetlenkedesekkel beozonlott hozzank az a par ukran front, immar a SZU hadseregeben. Most miert lenne maskent? Romania majd idoben megint atall, megkapja akar a Tiszantult is Moldova utan. Mi megint beszopjuk, mert nem latom, hogy ontanank magunknol a fegyvereket s a nemzet ferfi es noi tagjai kapnanak egy alapkikepzest fegyvertartasi engedellyel. akkor nem tudna senki sem lerohanni minket.
amca
2022. június 29. 23:42
Ez jó. Jó nagy. Könnyű eltalálni. Slava Rásziji !
Megtalálta
2022. június 29. 21:04
Németország és Hollandia összesen 12 darab Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackot szállított le Ukrajnának, várhatóan hamarosan szétlövik az oroszok a gecibe. Aztán megtorlásként tovább csökken a gázszállítás Németország felé. A németek pedig egyrészt fel lesznek háborodva, másrészt meg lesznek lepődve. Csak a szokásos.
llnnhegyi
2022. június 29. 18:03
Egész UKRAJNA műveleti terulet. Miről hadovalnak a jogvédők!?? Ukrán katonák ezerrel rombolják ,robbantják hazájukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik