Karácsony Gergely: Nem tudok biciklizni, mert gerincsérvem van

2022. június 29. 13:45

A főpolgármester ezzel indokolta a szolgálati autó használatát.

2022. június 29. 13:45
null

Ismét nagy sajtóérdeklődés övezte a Fővárosi Közgyűlés ülését. Bohár Dániel, a Megafon munkatársa és a Médiaworks-Hírcentrum tudósítója is több kérdést tett fel az ülésre igyekvő főpolgármesternek. Bohár először arra volt kíváncsi, hogy igaz-e, hogy „miért akarják korlátozni a budapestieket”. Erre Karácsony Gergely azt felelte, hogy a riporterek korlátozzák a főpolgármestert abban, hogy „eljusson a munkahelyére”.  

Ezt követően a Hírcentrum riportere arra lett volna kíváncsi, hogy tényleg „azt tervezik, hogy a fővárosi lakásokban is csökkentik a fűtést. Karácsony erre úgy reagált, hogy

Szerintem maga nem annyira ostoba” – tette hozzá a főpolgármester.

A Megafon riportere erre reagálva rákérdezett, arra hogy a főváros első embere „ezt a kommunikációt Márki-Zay Pétertől tanulta-e”.

A gerincsérve miatt nem tud most biciklizni a főpolgármester

Bohár Dániel ezt követően arra volt kíváncsi, hogy Karácsony „a saját életében hogy kezdte a spórolást. Már nem sofőrrel közlekedik, hanem újra biciklizik vagy az csak a fotók kedvéért szokott elkészülni” – folytatta. Erre a főpolgármester azt a választ adta, hogy „sajnos gerincsérvem van. Nem tudok most biciklizni sajnos.”

„25 fokon is lehet élni”

Arra a kérdésre pedig, hogy „mennyire követi a brüsszeli ajánlásokat”, azt válaszolta, hogy „amennyiben azok Magyarország és Budapest érdekeit szolgálják, bárkinek az ajánlását követem.”

Majd ezzel kapcsolatban Karácsony Gergely kijelentette, hogy szerinte

– hangzott el.

A Karácsony Gergellyel készült miniinterjút alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2022. július 03. 22:28
Gerincsérv gerinc nélkül hogyan lehetséges ? A "lefűteni" egyébként mi a lófaszt jelent ??? Vagy ez már a legújabb, a hiperpasszív magyar tudás ? Budapest egyébként megérdemli, ez kellett nektek ? Megkaptátok. :)))
Harley 1
2022. június 30. 22:26
Azt szeretném látni, hogy Tüttő Kata lóháton jár be a városházára... fürdőruhában. :)
Csocsolecso
2022. június 30. 13:22
Nem tud biciklizni, nem tud kocsit vezetni, nem tud angolul, nem tudott lediplomázni. Mit tud ez egyáltalán?
misi1962
2022. június 30. 12:18
biztos neki hiperpassziv a gerincsérve is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik