Niedermüller felszólította a kerületében élőket, hogy kevesebbet autózzanak

2022. június 29. 14:21

De ez rá, mint polgármesterre nem vonatkozik.

2022. június 29. 14:21
null

A Városháza folyosóján a riporterek Niedermüller Pétert, Erzsébetváros DK-s polgármesterét is megkérdezték arról, hogy miként spórol, illetve a „kerületében élőknek mit javasol hogyan spóroljanak”

Niedermüller erre azt válaszolta Bohár Dánielnek, a Megafon munkatársának, hogy

Ezután a riporter arra is rákérdezett, hogy „Ön most ide mivel jött”. Erre az ellenzéki politikus azt felelte, hogy „én ide autóval”.

A beszélgetésről készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2022. június 29. 18:41
Vérbeli "liberális" : Mindig nagyhangon megmondja, hogy mások mit csináljanak! Mondjuk tökéletesen értem én. Másoknak kötelességük kevesebbet autózni! Így ő egyből kényelmesen tud, ha már mások nincsenek az utakon....:))
Pusikas
2022. június 29. 18:20
Nejdermüller új mértékegységben mérendő ! Mega -kurvaanyád .
Leskelődő
2022. június 29. 18:07
Nyilván neki is sérve van, mint Karácsonynak, azért nem jár biciklivel. És akkor ez megint egy csoda: újabb gerinctelennek van gerincsérve.
machet
2022. június 29. 17:11
Nidi ötletgazdag,invenciózus ellenzéki ember.Azonnal csatlakozik az első elsütött baromsághoz.Alibista.Nem tudom máshoz milyen de a politikához hülye mint a segg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik