Józsefvárosi polgármester: Az ellenzék számára figyelmeztető jelzés a vasárnapi eredmény

2022. június 27. 12:57
Pikó András úgy fogalmaz a közösségi oldalán, hogy az ellenzék április 3. után nem remélhet sikert, ha megosztja magát, különösen, ha kampány közben teszi ezt.

Pikó András az időközi választás eredményét értékelve – miután gratulált a fideszes jelölt, Gondos Judit győzelméhez – azt írta a Facebook-posztjában, sajnálja, hogy a választópolgárok több mint 80 százaléka nem ment el szavazni. „Ez nem jelent túlságosan erős legitimációt, ami minden párt számára figyelmeztetés, a képviselői tisztséget elnyerő Fidesz esetében is inkább több szerénységre adna okot, és nem triumfálásra – fogalmazott Józsefváros polgármestere, majd arra emlékeztetett, hogy az eddigi kettő helyett mostantól három egyéni választókerületben megválasztott kormánypárti képviselő lesz a testületben.

„Az ellenzék számára figyelmeztető jelzés a vasárnapi eredmény, még ha nagyon sokat nem is érdemes beleolvasni: április 3. után nem remélhet sikert, ha megosztja magát, különösen, ha kampány közben teszi ezt – írja Pikó, és a sajnálatát fejezi ki, hogy Pityó László így nem tudja folytatni a Balogh Lajos Paci munkáját, aki az egyetlen roma képviselője volt Józsefvárosnak. 

(Fotó: Pikó András, a VIII. kerület polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.MTI/Mohai Balázs)

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gondolom, hogy kb. a 2018. április óta folytatott munkájuk értéktelenségéről beszél.
:-)

Ok. Nem veszi komolyan a figyelmeztetést. Gratula:-))))

Pedig ha mindenki elment volna szavazni, az mind az összefogásra szavazott volna....

DDDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés