Józsefvárosban is behúzta a fideszes jelölt az időközi választást

2022. június 26. 19:43
Gondos Judit 62,34 százalékát tudhatta magáénak.

Az ország több mint hetven településén rendeznek időközi polgármester- vagy önkormányzati képviselőválasztást vasárnap – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közzétett adatokból.

„Óriási győzelmet aratott a Fidesz jelöltje Józsefvárosban! Gratulálok Gondos Juditnak, képviselői munkájához sok sikert kívánok!” – írta Sára Botond Facebook-oldalán.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem is kicsit, hanem nagyon - elegük lett.

Ez szuper! Így nincs meg a többsége Pikónak.

Jó látni, hogy a józsefvárosiak tisztán látják az ellenzék hozzá nem értését....stb.

Szegény koronavírusban halt meg. A DK akkoriban oltasellenes, regisztráció ellenes volt.

Ez most hogy jön ide, a képviselő választás témájához? Ha nincs mondanivalód a témában, akkor szólj a gazdinak, hogy ehhez most nincs mit hozzáfűzni, de majd bepótolod.

Nem tudom, miben látod a siránkozást, itt egyelőre a ti sivalkodásotok látszik. Mindenáron valami nagyot akartok mondani, de csak üres szóvirágokra futja.

Jó nevetgélést, hogy megint kikaptatok:-) én is nevetgélek:-))))

Tőled elég rosszul hangzik a jobbágy minősítés. Titeket hülyére vettek az összefogással, cserélgették előttetek a megváltónak szánt miniszterelnök jelölteket, ígértek mindenféle méretű győzelmet, alkotmányozást feles többséggel, stb. Ti, például itt Mandineren, már vért ittatok előre, fenyegetőztetek mindennel - aztán megjött számotokra a minden eddiginél nagyobb pofára esés.

És ti nem kérdeztétek meg a titeket hülyítő nagyjaitokat, hogy mi volt ez, mire volt ez a nagy önbizalom, miért hülyítettek titeket azzal, hogy most aztán annyi a Fidesznek. Nem szóltok semmit, nem küldtétek őket a francba, nem követeltetek lemondást - egyszóval kussoltok, és jobb híján hülyeségeket írtok.

Na látod, ez a jobbágy tempó, amikor nem meritek megkérdezni politikusaitoktól, hogy lehet az, hogy 2010 óta nem tudnak egy épkézláb csapatot összehozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés