Videóüzenetet küldött a Glastonbury-ben fesztiválozóknak az ukrán elnök

2022. június 25. 21:26

Zelenszkij rövid üzenetében hangsúlyozta, hogy Oroszország ellopta az ukrán nép békéjét.

2022. június 25. 21:26
null

Volodimir Zelenszkij üzenetét a fesztivál szervezői Twitter-oldalukon is megosztották.

Az elnök videójának felütésében köszöntette a résztvevőket, akik a koronavírus-járvány miatt két évig nélkülözni kényszerültek a rendezvényt. Majd arról beszélt, hogy remélte, hogy „idén nyáron Ukrajnában is élvezhetik majd a korlátozások nélküli szabadságot és a nyár örömeit”. Azonban ez nem történhetett meg, mert

– utalt a február 24-e óta dúló harcokra az ukrán elnök.

Ezt követően azzal folytatta, hogy „nem hagyjuk magukat, és megállítják ezt a háborút”.

„Minden perc számít, hiszen ember életek forognak kockán”

Zelenszkij mindezek után azt kérte a fesztiválozóktól, hogy osszák meg szerte a világban az üzenetét, hogy „minél többen megismerhessék az igazságot Oroszország ellenük vívott háborújáról.

Valamint kérte, hogy segítsenek mindazoknak az ukrán menekülteknek, akik a háború miatt kénytelenek voltak elhagyni az otthonaikat. A videóüzenetben elhangzott az is, hogy helyezzék nyomás alá a világ összes politikusát, és kérjék meg őket arra, hogy „segítsenek visszaállítani Ukrajna békéjét”.

Legvégül hangsúlyozta, hogy „minden perc számít, hiszen ember életek forognak kockán”.

Zelenszkij videóüzenetét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. június 26. 20:54
Nagyon unom ezt az alakot
formaegy
2022. június 26. 17:25
Na megint egy hollyvoodi bejelentkezés a puccosseggűtől. Ukrajna békéjét az USA lopta el a te beleegyezéseddel! Saját népedet írtod a gyilkos USA érdekeiért! Igen! Mindenki tudja meg, milyen aljas büdös gyilkos vagy, milyen aljas büdös gyilkos nácikkal támogatva, (EU,EP,EB gyilkos nácikkal) akik gerincre vágták Európát, Európa gazdaságát, az európai embereket a rohadt gyilkos USA érdekeiért! Büdös gyilkosok vagytok! Európagyilkosok!
Vasgyari Tibi
2022. június 26. 12:45
Volt szerencsém egy ilyen fesztiválon részt venni, nem a szabadság ünnepe ez, hanem a kilátástalanságé. Napközben a tömeg csendesen alkoholizál, majd este kiüti magát, üres dobozokból máglyát raknak és akörül táncolnak, majd hulla részegen összeesnek. Zselé szabadsága.
Vasgyari Tibi
2022. június 26. 12:40
Zselé azt hiszi hogy a manipulálásával megnyerheti a háborút, pedig itt nyertes nincs, a győztes sem fogja megnyerni, csak vesztesek vannak. Egyre gyomorforgatóbb ez a cigaretta rekedt hang. A beszédeiben két dolgot alkalmaz: Sajnáltatja magát Az orosz a gonosz Ukrajna vezetőjeként minden eszköze meg van arra, hogy megállítsa az öldöklést, ne haljon meg senki akar már holnap. Naponta most már kb 1000 ukrán katona hal meg vagy sebesül meg súlyosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik