Ukrán főparancsnok: Minden méterért vérrel fizetnek az oroszok

2022. június 23. 17:10

Valerij Zsalusznyij ugyanakkor elismerte, hogy az oroszok jelentős fölényben vannak.

2022. június 23. 17:10
null

Az orosz hadsereg súlyos veszteségeket szenved minden olyan területért, amelyet elfoglal – írta Valerij Zsalusznyij, az ukrán hadsereg főparancsnoka. A parancsnok szerint minden méterért vérrel fizetnek az oroszok. Elismerte, hogy az ukrán hadsereg nehéz helyzetben van,

mivel az oroszoknak még mindig jelentős a fölényük.

„Kénytelenek vagyunk mozgó védekezést folytatni, hogy állandóan védhetőbb állásokat, pozíciókat vegyünk fel. De minden méternyi elfoglalt területért vérrel fizetnek a megszállók” – fogalmazott. 

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. június 24. 08:50
"Ukrán főparancsnok: Minden méterért vérrel fizetnek az oroszok" Úgy van, minden ezer méterért baszatlanul menstruál otthon egy orosz asszony.
Cickany01
2022. június 23. 20:36
Mozgó védekezés? Talán ha nem lenne akkora arcotok,hogy talicskán kell tolni, akkor hatékonyabb lenne a "mozgó védekezés"
remi
2022. június 23. 20:31
Aha, tehát mozgó védekezés közben kiigazítják az arcvonalat majd rugalmasan elszakadnak. Értem. De itt lejjebb azt írják, megérkezett A Csodafegyver (gondolom mind a 4 darab) úgyhogy innentől kezdve már dübörögni fog az ellentámadás. Augusztus végére már Moszkva alatt lesznek és talán majd tárgyalnak.
Ólat a trolloknak
2022. június 23. 20:30
Tudjuk "ott vagytok minden kilométerkőnél". Vagy nem..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik