Lendvai Ildikó az angol-magyarról: Én már éltem a 6-3 idején

2022. június 20. 16:37
Az MSZP volt elnöke nem nézte a meccset, de örült az eredménynek.

Lendvai Ildikó a Klikk TV Mélyvíz című műsorában vendégeskedett, ahol először is az angol-magyar mérkőzésről kérdezték. Lendvai elárulta: ő már a 6-3 idején is élt, így az ezen a mérkőzésen átélt érzelmeket élte át a 4-0-ás magyar győzelem után is, annak ellenére, hogy nem nézte a mérkőzést. 

A beszélgetésben ezután rátértek Lendvai Ildikó közösségi médiás jelenlétére is. 

Nem értek egyet azzal, hogy fontos eseményeket, alaphíreket a Facebookon jelent be a miniszterelnök, ellentétben velünk, akik a véleményeinket osztjuk meg a nagyérdeművel”

 – vélekedett az MSZP volt elnöke, példaként említve, hogy az élelmiszerár-stop, a hitelmoratórium és a kamatstop, valamint a benzinár maximalizálás meghosszabbításának bejelentését. 

Lendvai szerint a probléma kezelése mintha kiesett volna a kormány hatásköréből. „Az elején lehet, tudatos álláspont volt, hogy nem baj, ha van egy kis infláció. Ami most van, attól már megijedhettek. Azt szokták mondani, hogy 8-10 százalék felett az infláció már politikailag is veszélyes” – fogalmazott.

Nyitókép: Klikk TV

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi az hogy. Nagyon is.

Ildikó néne visszaréved: "Épp az Andrássy 60-ban voltam, és persze Bauer "manikűrözött" valakit. Olyan hangosan üvöltött, alig hallottuk Szepesit. Nevettünk is, micsoda sztahanovista ez a Bauer, még a meccs közben sem tud pihenni. Dörömböltünk neki, hogy dolgozzon kicsit halkabban. Erre egy tompa puffanást hallottunk, utána csend lett. Na, akkor végre tudtuk élvezni a meccset."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés