Soros György háborús uszító

2022. június 10. 15:01

Orbán Viktor
Facebook
Nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani.

„A háborús infláció letörésének legegyszerűbb módja a béke. A magyar kormány szinte az egyetlen kormány egész Európában, aki nem szankcióról meg háborúról beszél, hanem arról, hogy békére van szükség, és a békét kellene finanszíroznunk, nem a háborút.

Stratégiát kell váltania az Európai Uniónak, mert ha ez így megy tovább, akkor a háborús inflációval tönkretesszük magunkat. És az senkinek sem érdeke, hogy egész Európa tönkremenjen. Ha most, még az olajembargó után be akarják vezetni a gázembargót is, akkor az egész európai gazdaságot tönkre fogjuk tenni. Szerintem másképp kell gondolkodnunk az egész orosz-ukrán konfliktusról. A békét kell finanszíroznunk, és nem a háborút. A háborús uszítókat pedig vissza kell szorítani!

Most már teljesen nyilvánvaló, hogy vannak olyan üzleti körök, amelyek érdekeltek a háborúban. Soros György szimbolizálja őket: nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani. Ezek háborús uszítók, akik keresni akarnak a háborún, miközben mi tönkremegyünk ebben, és tönkremegy egész Európa.”

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mekkora gané vagy te.

Te pedig egy tudatlan, tanulatlan troll.

És az első hozzászóló azt írta a videó alá: ez a pacák jeleníti meg azt, amiről az emberek azt mondják a gonosz sohase hal meg.

Már megint bántják szegény filantróp bácsikát.

Pedig se terve, se hálózata és mindig jót akar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés