„Fussunk, vagy nekünk annyi” – videón, ahogy egy brit képviselő fia megmenti bajtársa életét Ukrajnában

2022. május 28. 16:34
Egy konzervatív képviselő fia segített megmenteni egy brit honfitársát, akit egy akna sebesített meg az ukrajnai harcok során.

A The Telegraph által megszerzett drámai felvételen látható,amint Ben Grant és az egysége Dean Arthur lábát érszorítóval és kötszerrel látta el, mielőtt menekülnek az orosz lövések elől.

A két brit részt vett abban az ukrán ellentámadásban, amelynek során az orosz erőket kiszorították Harkivból. A várostól északra fekvő erdőben Dean Arthur rálépett egy aknára, ami leszakította a fél vádliját. 

Most azonnal fussunk, vagy meghalunk!”

– kiáltotta Ben Grant, miközben bajtársaival együtt biztonságba vonszolta a volt Grenadier Gárda-tag Dean Arthurt.

A 30 éves Grant, aki korábban tengerészgyalogos volt, Helen Grant, Maidstone és The Weald konzervatív képviselőjének a fia. Márciusban utazott Ukrajnába egy 15 fős, önkéntesekből álló egységgel. 

A felvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: YouTube-videó

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk egy részük.

Amúgy tényleg nehéz megérteni, mit esznek itt értelmes emberek is Putyinon. Jó, értem, hogy "ellenségem ellensége a barátom", csak talán ez nem ilyen egyszerű. Putyin azoknak az ellensége, akiket a háborújával megölt, földönfutóvá tett, vagy éhhalálba (vagy Európába) kerget Afrikában. Ez még most jön ugye...

Szóval akármilyen bajunk volt nekünk Kijevvel (OK, volt bőven) Putyin kicsit túl erős gyógyszer, jelentős mellékhatásokkal.

És biztos vagy te abban, hogy Putyin bátyó a libsiket támadta meg? Én mindenütt azt olvasom, hogy Ukrajnát. Ukrajnában meg mindenkit. A buzikat is, a hetero családanyákat is. A kárpátaljai magyarokat is amúgy...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés