Biden szerint Putyin az ukrán kultúrát próbálja eltörölni a föld színéről

2022. május 28. 08:57

Az amerikai elnök úgy véli, ez az egyetlen célja az orosz támadásoknak.

2022. május 28. 08:57
null

Az Unian ukrán hírportál a The Washington Post alapján arról ír, hogy Joe Biden amerikai elnök szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök az iskolák, óvodák, kórházak és múzeumok támadásával próbálja meg „eltörölni a föld színéről az ukrán kultúrát és identitást”.

Ez közvetlen támadás a jogállamiságon alapuló nemzetközi rend alapelvei ellen” – jelentette ki Biden az amerikai haditengerészeti akadémia végzős osztálya előtt elmondott pénteki beszédében.

Címlapkép: MTI/AP/Carolyn Kaster 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 29. 12:09
talán ha mesterséges intelligenciával
Dezsőke
2022. május 29. 12:07
papa, azt már a barátod (Z) már régen eltörölte a zongorajátékával.
Reszelő Aladár
2022. május 29. 11:05
Hüha. Az eddigi elnökök sokkal jobban hazudutak, amikor az USA nagyhatalmi érdekeit kellett megfelelően becsomagolni.
JoOnny
2022. május 28. 22:52
Ja, véletlenül sem a donbaszi medencében rejlő szén, gáz és ritkaföldfémek miatt. Véletlenül sem a nagyhatalmi pozíció szilárdítása miatt. Pont az ukrán kultúra miatt, ami köztudottan a legveszélyesebb az oroszokra nézve. :D Csóri végzős diákoknak meg végig kellett hallgatniuk és megtapsolniuk egy ilyen beszédet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik