Intenzív osztályra került Bodrogi Gyula

2022. május 27. 19:20

A nemzet színésze ismét fulladozott, csütörtök reggel szállították be a kórházba.

2022. május 27. 19:20
null

 

Csütörtök reggel mentő vitte Bodrogi Gyulát a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. A nemzet színésze hajnalban fulladozott, nem kapott levegőt, élettársa, Angéla értesítette Merkely Béla professzort, a neves szívspecialistát, aki azonnal mentőt küldött a művészért. A Kossuth-díjas színészt az intenzíven ápolják, az Index információi szerint nincs életveszélyben.

„Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt” – mondta a portálnak Vass Angéla, a színművész társa. „Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát, és ekkor telefonáltam Merkely professzornak, a Semmelweis Egyetem rektorának, aki a múltkor, május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét. Gyuszi akkor is súlyos légszomjjal küszködött, hasonló tünetei voltak, mint most” – emlékeztetett Vass Angéla nyilatkozatában.

A 88 éves színészt azonnal a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították, ahol megállapították, hogy bevizesedett a tüdeje, ez okozta a nehézlégzést. Leszívták a vizet, és az intenzív osztályon ápolják – számolt be az Index.

Nyitóképen Bodrogi Gyula, a nemzet színésze. Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2022. május 28. 12:35
Tündér szinész volt gyerekkorom legmagávalragadóbb hangja Süsünek. De sajnos már az utolsó pár évben riportokban lehetett látni, hogy az ösreg nincs jól. Hagyni kellett volna pihenni kicsit többet, nem felvonszolni a szinpadra, filmeztetni... Jobbulást Gyula báttyámnak.
Magyarok Pásztora
2022. május 28. 10:09
Ő az utolsó a régiek közül. Sós Mihály volt az első film amit láttam vele.
Józsi6
2022. május 28. 09:30
Ha nem lenne rajta kalap, nőnek tűnhetne.
Cassi
2022. május 28. 07:52
Kitűnő ember és színész, de rá van írva az arcára, hogy közel a vég. Van egy pont, amikor a test elkezdi felmondani a szolgálatot, ami ellen már semmit sem lehet tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik