Ukrán közlés: rohamozzák az ukrán állásokat a Donyec-medencében

2022. május 26. 22:53
A harc elérte a maximális intenzitását az ukrán védelmiminiszter-helyettes szerint.

Anna Maljar ukrán védelmiminiszter-helyettes szerint az orosz erők jelenleg a Donyec-medencében több irányban egyszerre rohamozzák az ukrán állásokat. Szavai szerint a helyzet további súlyosbodásának jelei mutatkoznak – számolt be az Index.

„Az ellenség minden erejét és eszközét bevetette, hogy területeket foglaljon el és bekerítse csapatainkat. A harc elérte maximális intenzitását. Az ellenség egyszerre több irányban rohamozza csapataink állásait.

A nemzetközileg elismert határokon belüli területeink teljes felszabadításáért folytatott küzdelem rendkívül nehéz és hosszadalmas szakasza áll előttünk.

Meg kell értenünk, hogy ez egy háború, és sajnos elkerülhetetlenek a veszteségek” – fogalmazott közösségi oldalán a miniszterhelyettes.

Nyitókép illusztrácó. Fotó: ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne olvass itt. Javaslom a hvg-t, ahol egy csomó hírt sehogy sem írnak meg. Így nem fogsz idegeskedni, mert nem is tudsz róla:-)

Ezek szerint mégiscsak tetszik, különben nem jönnél.

Javaslom, hogy ellenzéki oldalon keresd meg azt a hírt, amiben az ukránok megfenyegettek minket.

Nagyon magabiztosak vagytok. Mi csak találgatunk, hogy mi volt a háborús terve Moszkvának, mert az oroszok, azok oroszok, de egyet tudunk: azt, hogy villámháború, azt ti találtátok ki! Semmilyen jel nem mutatott arra, jogy az oroszok villámháborút akarnak, vagy akartak!

De ti már régen legyőztétek a valóságot...

Igen, ez is egy megoldás, a tényeket nézve valószínűleg igaz, amit írsz. Bár ismerve az oroszokat, önerőből is tudnak hülyeséget csinálni és ez nem zavarja őket!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés