Kálmán Olga filctollat ragadott, hogy elmagyarázza a különadókat

2022. május 26. 11:58

„Szakértői ábrát” készített a különadókhoz a DK frakciószóvivője.

2022. május 26. 11:58
null

Mint arról mi is beszámoltunk, elvonja az extraprofitot a kormány a bankoktól és a multiktól, hogy megvédje a rezsicsökkentést. Ezt Orbán Viktor jelentette be közösségi oldalán szerdán. 

Kálmán Olga, az egykori műsorvezetőből lett Gyurcsány-párti frakciószóvivő közösségi oldalán, kisvideóban ragadott filctollat, hogy „elmagyarázza” a kormány döntését:

Nyitókép: Facebook-videó 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rrrrrr
2022. május 27. 21:33
a DK katalógusból rendelhette ezt a nőt v promo képek alapján v önéletrajz szerint, mert h nem hozza azt az intellektust amit vártak az tuti
rrrrrr
2022. május 27. 21:29
azta qrva' én bátorítanám, mást is elmagyarázhatna
Pitypangocska
2022. május 27. 20:24
Drága Olgácska! Az Ön hazaszerető kebelbarátai (Cseh, Donáth, Dobrev, Újhelyi) sikeres lobbitevékenysége következtében nem kapjuk meg az EU-tól a számunkra jogosan járó támogatást. Ezt pedig ebben a válságos időszakban valamiből pótolni kell. Szívből remélem, hogy azok, akiket ez az intézkedés sújt, kellő hálával és el nem felejthető módon köszönik meg Önöknek az áldásos tevékenységüket.
TommyS
2022. május 27. 20:12
Hazudsz, luvnya!!! E-x-t-r-a-profit!!!!! Semmi köze az árképzéshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik