2010 óta tartó hagyományt visz tovább a Fidesz

2022. május 26. 12:06

Szembetűnő az a különbség, ahogyan a baloldal ezeket a válsághelyzeteket kezelné.

2022. május 26. 12:06
null
Volner János
Facebook

„2010 óta tartó hagyományt visz tovább a Fidesz azzal, hogy nem a magyar átlagembert adóztatja meg válság esetén, hanem azokat az óriásvállalatokat és bankokat, akiknél rengeteg nyereség termelődött az elmúlt években. Így volt ez az előző szocialista kormány utáni államcsőddel fenyegető helyzet esetén is.

Szembetűnő az a különbség, ahogyan a baloldal ezeket a válsághelyzeteket kezelné. A baloldal miniszterelnök-jelöltje megszüntette volna a minimálbér intézményét, elvette volna a 13. havi nyugdíjat, amerikai nyomásra elzárta volna Magyarországot az olcsó nyersanyagoktól. Most pedig azért van kiakadva a teljes baloldal, mert nem a magyar emberek, hanem a legnagyobb és leggazdagabb vállalatok állják a válság anyagi következményeit.

Fel kell tennünk tehát a kérdést: kedves baloldal, ti tulajdonképpen kiknek az érdekében dolgoztok?”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. május 27. 13:09
Miután Volner érveit képtelenek megcáfolni az országrontó Gyurcsány-Jakab bandát támogató idióták, kínjukban mindenféle kormányt támadó szamárságot összehordanak.
McFoker
2022. május 27. 07:13
Te ostoba sunyásban bujkáló seggnyaló. A gonosz multik beépítik az áraikba a "különadót", ami tovább pörgeti az inflációt. Nem kellett volna a választások előtt hülyére osztogatni, és most nem lenne baj.
Trombitás Keresztély
2022. május 27. 01:24
A fidesz ellenzékéből a fidesz védőügyvédje lett jancsika :DDD
pemete jakab
2022. május 27. 01:00
"2010 óta tartó hagyományt visz tovább a Fidesz" A Monarchia óta-beli hagyomány: urambátyám világ, elvtársak világa, haveri kapitalizmus, NER-lovagok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik