Nem szabad a magyar népet a kormánya bűneiért büntetni

2022. május 23. 6:13

Donáth Anna
Facebook
Az EU-s támogatást a kormánytól kell megvonni, és az önkormányzatoknak, civileknek adni.

„Nem szabad a magyar népet a kormánya bűneiért büntetni. Küszöbön áll egy gazdasági válság, és Magyarország jelenleg nem tud hozzáférni az EU-s támogatásokhoz. De a támogatást a kormánytól kell megvonni, nem a magyar társadalomtól, akik napról napra sodródnak a létbizonytalanság felé. Az Európai Uniónak azon kell dolgoznia, hogy a pénz közvetlenül az önkormányzatoknak, helyi vállalkozóknak, civil szervezeteknek járjon.

Mert a magyarok is, ahogy minden más európai nemzet, létbiztonságot és jogbiztonságot szeretnének. Olyan országot, ahol biztonságban érezhetik magunkat, és kiszámíthatóan tudnak egyről a kettőre lépni. Egy európai országot. Ez pedig jelenleg csak az EU támogatásával lehetséges.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar kormány nem lop.. Ezt az ellenzék is pontosan tudja. Gondolhatod, ha lenne valami, amivel megbuktathatták volna a kormányt, már régen és többször megtették volna.
A másik, hogy minden uniós pénzzel el kell számolni és a felfedett hiányosságok nem többek, mint bármely másik országban.
Donáth itthon kontraproduktív, amint a választási eredmény mutatja, külföldön viszont sokat tud ártan Magyarországnak. Idegenszívű!

Nem tanultatok semmit a választási eredményből. Donáth és te sem, de csak így tovább a 2026-os háromnegyedért:-)))))

Aha, épp csak ki nem mondja, hogy ellenzéki önkormányzatoknak, és nemzetközi, progresszív ideológiát támogató NGO-knak kellene adni a pénzt. Ahol a pénz egy része természetesen eltűnne, a másik részét pedig kormányellenes propagandára fordítanák, tehát fillér se jutna olyan feladatok ellátására, ami az állam feladata - természetesen, hiszen nekik nem céljuk egy működő állam, ha nem ők vannak kormányon.
Amit mond, az megfelel annak, hogy a kormány, nettó befizetőként (ami várható pár éven belül), mondvacsinált okokkal visszatartaná az EU felé történő befizetéseke, majd valamilyen homályos indoklással konzervatív vezetésű országoknak és szervezeteknek utalná. Nyilvánvalóan nem pont Donáth tiltakozna ez ellen a leghangosabban...

Azóta jönnek ezzel, mióta 2019-ben sikerült pár önkormányzatban hatalomra kerülniük, addig ez "valahogy" nem jutott az eszükbe...

Donáthnak !
Remélem, a momentum egyedül méreti meg magát az EP választáson. Nagy eséllyel nem lesz már kettő EP képviselőjük.
Drukkolok, hogy egy sem legyen. Donáth és Cseh mintha ezért dolgozna:-)

Nem szabad a magyar népet a kormány bűneiért holmi alacsony benzin és energiaárakkal büntetni, hanem jutalmazni 800 forintos benzinnel kell jutalmazni.

Értem. Tehát azért fizetem az európai benzin- gáz- és villanyárak töredékét mert kiszúrtak velem. Ezzel szemben akik a többszörösét fizetik, azok jól járnak. te figyelj, kérj a gazdáidtól jobb szövegeket, ez nagyon gyönge. A Tourette szindrómádat meg kezeltesd.

Donáth Kacsa, április 3-án már megmondták neked / is / a magyarok, hogy mit akarnak!

Hát, így jártál kis hülyém. Neked csak a pofázás marad, és látod ezt itt zavartalanul megteheted.

Térkő? AZ EU már szerinted se tudja, hogy mire ad adófizetőt közpénzt? Akkor mit panaszkodik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés