Kövér László: A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt

2022. május 20. 10:20
A házelnök szerint Hadházy előbb-utóbb esküt tesz majd, ha hajlandó bejönni az Országházba, csak most épp magára próbálja terelni a figyelmet, mert „amúgy jelentéktelen figura”.

A független országgyűlési képviselő nem vett rész az Országgyűlés május 2-i alakuló ülésén és nem tette le az esküjét sem. Később jelezte a házvezetésnek, hogy mégis letenné azt, majd arról írt a közösségi oldalán, hogy Kövér László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételét.

A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt, engem is csak azért érdekel, mert érinti az Országgyűlés működését

jelentette ki a HírTV cikke szerint Kövér László a Mediaworks Hírcentrum podcastműsorában.

A házelnök azt is mondta, hogy Hadházy Ákos előbb-utóbb esküt tesz majd, ha hajlandó bejönni az Országházba, csak „ezekkel a polgárpukkasztó akciókkal” próbálja meg magára felhívni a figyelmet, „mert amúgy jelentéktelen figura”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, jön a libsi sajtó, a mondat első felét idézve. Pedig a második fele alapján Kövér nyilván teljesíti azt, amit elnökként tennie kell.
Amúgy ismét egy nagyon szimpatikus Kövér mondat.

Fostok Hadházytól, mi?

Fostok Hadházytól, mi?

Fostok Hadházytól, mi?

Fostok Hadházytól, mi?

Fostok Hadházytól, mi?

Fostok Hadházytól, mi?

Azt mondja a törvény, hogy esküt kell tenni. Hadházy nem tette le az esküt, mert úgy gondolta, hogy ő van olyan fasza gyerek, hogy ezt megteheti. Majd jelentkezzen, hogy le szeretné tenni, de azt ne várja, hogy Kövér fogja erre felkérni. Hadházy már annyit idétlenkedett, hogy most ráfér egy kis szívatás. Ezt meg lehet tenni a törvényesség határain belül is, és bízom Kövérben, hogy meg is teszi.

Legalább tudnál logikusan gondolkodni, akkor nem tennél fel hülye kérdéseket. Hadházy választott képviselő, de képviselői működése elé ő saját maga gördített akadályt. Miért kéne ezt az akadályt most készségesen eltávolítani előle? Majd, idővel, és ha mártírt játszik, akkor mindig arra gondoljatok, ő hozta magát ebbe a helyzetbe, ő akart nagyfiúnak látszani.

Tehát Hadházy kijelenti, hogy nem tesz eleget vállalt képviselői kötelezettségének. Nem tesz eleget a munkaszerződésnek, mert az eskü lényegében ezzel ér fel. Gratulálok az őt megválasztó zuglóiaknak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés