Ukrajnába látogat Robert de Niro

2022. május 19. 20:20

„Amikor az önhöz hasonló emberek támogatnak minket, az inspirál, energiát és erőt ad” – mondta az Ukrán Elnöki Hivatal vezetője.

2022. május 19. 20:20
null

Az Ukrán Elnöki Hivatal vezetője meghívta Ukrajnába Robert de Nirót. Az ismert amerikai színész elfogadta a meghívást, ám a látogatás időpontjáról egyelőre még nem egyeztettek – számolt be a Kárpáthír.

Andrij Jermak, az Elnöki Hivatal vezetője videokonferencia keretében beszélt Robert de Niro közismert amerikai filmszínésszel, rendezővel és producerrel, valamint Jane Rosenthal producerrel. Erről az Elnöki Hivatal sajtószolgálat számolt be csütörtökön.

Jermak köszönetet mondott a hollywoodi legendának, amiért támogatta Ukrajnát és állást foglalt az orosz háborúval kapcsolatban.

„Amikor az önhöz hasonló emberek támogatnak minket, az inspirál, energiát és erőt ad” – hangsúlyozta az Elnöki Hivatal vezetője. Hozzátette: ma Ukrajna nemcsak önmagáért és szabadságáért küzd, hanem az egész szabad demokratikus világot is megvédi. Jane Rosenthal megjegyezte, nagyon nehéz végignézni azt, ami most történik Ukrajnában.

„Mindent megteszünk, hogy segítsünk az ukránoknak” – mondta Rosenthal, és javaslatot tett arra vonatkozóan, hogy mutassák meg Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videoüzenetét az idei New York-i Tribeca Filmfesztivál résztvevőinek és vendégeinek.

Nyitókép: MTI/EPA/David Swanson

Kapcsolódó cikkek

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. május 20. 19:45
Hollywoodi újabb felvonás. No aztán mit fogtok csinálni puccosseggű? Összeméritek a pöcsötöket? Köp egy nagyot!
OCS1
2022. május 20. 18:06
Pedig idáig kedveltem ezt a szinészt, de akkor több filmet nem nézek amiben szerepel!
AndyP
2022. május 20. 16:11
Legkartekonyabb es tehetsegtelenebb "szinesz" a vilagon. Egy szerepet tud eljatszani 100-szor.
Zolotarjov
2022. május 20. 15:40
Róbert de Nóri..Az LMBTQ tömören. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik