Dopeman: Amit Kálmán Olga beszél, az módfelett buta

2022. május 19. 10:49
A rapper szerint miután a DK törvénytelennek nevezte a kormányt, felmerül a legitim kérdés: mit csinálnak a parlamentben?

Pityinger László, alias Dopeman YouTube-csatornáján szólt hozzá a Gyurcsány-párt azon állítására, miszerint a kormány „törvénytelen” lenne. Emlékezetes: ezt először Gyurcsány Ferenc fogalmazta meg ebben a formában a parlament hétfői ülésén, majd ugyanezt elismételte Kálmán Olga is az ATV Egyenes beszéd című műsorában, igaz, arra nem adott egyenes választ, akkor is illegitim lenne-e a kormány, ha az ellenzék nyert volna. 

Dopeman elmondta utóbbiról, azaz Kálmán Olga ATV-s szerepléséről azt mondta: az egykori műsorvezető továbbra is cizelláltan, szépen beszéli a magyar nyelvet, 

viszont a tartalma, az, amit beszél, az szomorú módon módfelett buta, ostoba, és butaság”

Gyurcsány Ferenc törvénytelenséggel kapcsolatos vádjára Dopeman emlékeztetett: a Fidesz-KDNP több mint hárommillió szavazatot kapott listára, míg az ellenzék több mint 800 ezret veszített. „Itt volt mindenki: EBESZ, szopesz, dopesz, lopesz, komesz, mégsem találtak semmi törvénytelenséget a választásokkal kapcsolatban” – húzta alá a rapper. 

Értékelése szerint a politikusok az ilyen felszólalásokkal a „fuldoklást” folytatják, egészen pontosan a „pénzben fuldoklást”, ami pénzt a „NER rendszerétől kapnak”. 

Egyetlen egy kérdés Kálmán Olgának és Gyurcsány Ferencnek

Dopeman a videóban elmondta: ha a Demokratikus Koalíció politikusai bemennek egy törvénytelennek tartott parlamentben egy törvénytelennek tartott választás után, akkor

Egy dolgot szeretnék kérdezni, és úgy gondolom, ez legitim kérdés: mit tetszik ott csinálni a parlamentben? De őszintén?”

A rapper szerint a DK nevét adta az egész választáshoz, sőt, „győzelmi álmokat” szövögetett, így az, hogy most törvénytelenségről beszélnek, az ő hitelüket rombolja. 

Hogy van képük fölvenni a fizetést, elfoglalni a bizottsági helyeket? Mi az a morálisan helyesnek tartott vonal, ami alapján ezt meg lehet csinálni?

– tette fel a kérdést Dopeman.

A rapper videóját teljes egészében megtekintheti itt:

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Visszanyúlnál a Rákosi módszerekhez? Mert a dumád már teljesen úgy szól.

Ha nemzetközi szervezetek hatalmas pénzeket költenek a különböző néven megjelenő "jelentésekre", civil véleménynek álcázott, a magyar kormányt támadó akciókra, akkor talán a védekezésnek is arányosnak kell lenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés