Civilek pártja. Nagyon jó

2022. május 16. 10:35

De előtte kéne még szervezni több száz egyeztetést az ellenzéki pártok és civilek között.

2022. május 16. 10:35
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Civilek pártja. Nagyon jó. De előtte még kéne egy ütős Facebook-oldal, amelyik a Fidesz médianyomulása ellen tiltakozik. A neve lehetne, mondjuk, Egymillióan a magyar sajtószabadságért. Aztán jó volna, valami trendi, fiatalos klip, amelyikben elrappelik, hogy nem tetszik a rendszer. Továbbá szervezhetnének egy igazán életközeli demonstráció-sorozatot az elviselhetetlen szociális helyzet ellen, teszem azt, Éhségmenet címmel. Kéne még szervezni egy alternatív köztársaságielnök-választást és több száz egyeztetést az ellenzéki pártok és civilek között - meg népmozgalmat a választási reformért. A Közös Ország Mozgalom név például olyan jól hangzik. Lehetne pultozni, elfoglalni a tévészékházat és a parlamenti pulpitust. Végül legyen egy előválasztás, de olyan, amelyik a listába nem szól bele, így akik kikapnak, azok fölkerülhetnek rá, és mivel a nyertesek többnyire úgy sem győznek végül, azok jutnak a parlamentbe, akik kikaptak. Ja, és hogy el ne felejtsem: petíciókra is szükség lesz, a pártot pedig hívhatnák úgy, hogy Lehet Más a Politika.”

Kapcsolódó

Márki-Zay Péter pártot alapít

„Legyen a civileknek egy pártja” – fogalmazott a korábbi miniszterelnök-jelölt. Bővebben...

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
suszter47
2022. május 18. 23:35
MZP hamarosan azt is meghirdeti, hogy „Legyen a pártonkívülieknek is egy-két pártja”.
kortárs
2022. május 17. 16:32
Hont András ez most vicces lett! :DDD
amca
2022. május 16. 21:11
Bravo Holt Zer Bandi. Látod maradni kellett VONA a Fideszben.. Tán most te lennél rogántóni helyett. De ,igazad van. Pártot ,ezeret,meg ezeret.. Igaza volt Sanyinak..
libbantkommunista
2022. május 16. 17:29
A civilek pártja valami olyasmi lehet, mint a szüzek kuplerája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik