Több autó megrongálódott egy budapesti épület bontása közben (KÉPEK)

2022. május 16. 20:53

A hatemeletes épület darabjai a munkálatok közben az útra hullottak.

2022. május 16. 20:53
null

A Böszörményi út 22. alatti, hatemeletes épületet már korábban bontásra ítélték. A munkálatok közben az épület darabjai az útra hullottak, több autó megrongálódott.

MTI-fotók a helyszínről:

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkaloidablog
2022. május 17. 15:50
Muhhaha! A leomlott legfelső szinten volt anno a díszterem. Itt a nyolcvanas évek első felében, '83 körül egy furcsa zenekar próbált. Egy kis köpcös pasas volt a zenekarvezető, aki énekelt és basszusgitározott. Gondolom maga is munkásőr volt és a trió másik két tagja is. Vadonat új cuccokon játszottak Black Sabbath-ot, Deep Purple-t, Cream-et azaz az összes akkor futó nagy rockslágert tulajdonképpen. És egész jól! Hétvégente, talán szombatonként zengett a környék olyan hangosak voltak, minket hetedikes kiskamaszokat pedig egy idő után felengedett a portás, hogy hallgathassuk őket. Szép emlék, nem foglalkoztunk vele, hogy munkásőröké az épület. A kertben - ahogy az a Németvölgyben gyakori - remek gelmesdorfi cseresznye termett. Azért gyakran bemásztunk és degeszre tömtük magunkat. Egyszer meglátott az egyik őr és úgy szólt ránk, hogy közben ránkfogta a gépfegyverét! Akkor értettük meg, hogy hova is járogattunk... :D
Medve László
2022. május 17. 00:38
Ez gyorsan ment.
mo ching
2022. május 17. 00:02
Karigeri bicikli sávjára, vagy a buszsávra esett? Mert akkor Orbán a hibás! Amúgy meg irodai tüzet kellett volna gyújtani benne, mire saját hamvába hullott volna, mint a WTC hetes épülete.
chimboak
2022. május 16. 22:19
BBC-n holnap ez már Ukrajna lesz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik