Családi fotóval ünnepli a családok nemzetközi napját Novák Katalin

2022. május 15. 09:26

A magyar államfő egy elgondolkodtató idézetet is megosztott a közösségi oldalán e nap alkalmából.

2022. május 15. 09:26
null

A köztársasági elnöki hivatalába szombaton beiktatott Novák Katalin egy családi fotóval és egy idézettel köszöntötte a családokat a családok nemzetközi napján a Facebook-oldalán.

A fénykép, amelyen férje, gyermekei és szülei körében látható a magyar államfő, a beiktatás napján készült, vélhetően a Parlament folyosóján.

„A szuverenitás bölcsője a család. A nemzet egysége is a családban kezdődik. Minden kiterjedt családban vannak egymástól lényegileg különböző családtagok. (...) De közös a történetünk, ismerjük egymást, összetartozunk. Képesnek kell lennünk megtapasztalni, megérteni, sőt, gazdagítani azt, ami közös, ami összeköt és azt is, ami csak a mi sajátunk”

– olvasható a fotóhoz fűzött kísérőszövegben.

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megvagyok1
2022. május 16. 07:06
A " család " . Hmmm....az elmúlt 12 évben szétvertétek a családokat . Egy része kiment külföldre , itt hagyva közeli-távoli családját , hogy megéljen . Más családoknál olyan gyűlölet kampányt folytattatok , hogy családtagok gyűlölik egymást , mert nem azonos a nézetük a magyar politikáról .
sorivo4
2022. május 15. 19:20
Szép családja van. Szorítkozzon csak a családra és nem lesz baj. Ez egy fontos terület, a megmaradásunk alapja. Épp elég ezzel törődni.
Csufi
2022. május 15. 19:17
Novák famíly év eleje óta non-stop szerepel,de nemcsak Anyu meg Apu hanem a tesó és családja is...Ilyet se lehetett eddig látni.. Értem én hogy buszkék,tanult a lány eleget,de ami itt döntött arra egy gerinces se lenne büszke....
amaurote
2022. május 15. 15:35
Orbán főpapja, Németh Sándor be akar jutni a elnök beiktatására... vajon sikerült neki? :) https://www.youtube.com/watch?v=3u25Lyqz6Zo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik