Bakács Tibor: „Kövér László meghallotta, hogy döng a fal, engem dobálnak neki,  berohant és kihúzott”

2022. május 15. 08:21

Memoárvideó-sorozatot készít az újságíró.

2022. május 15. 08:21
null

Bakács Tibor (Settenkedő) újságíró, író belefogott egy memoárvideó-széria készítésébe, amelynek címe „Életem darabokban” – írta meg a Blikk.

A rövid, 6-7 perces videók Bakács életének egy-egy meghatározó részét elevenítik fel, úgy, hogy közben reflektálnak egy kicsit napjaink történéseire, személyiségeire is.

A memoárvideók néhány része az rtl.hu-n is megjelenik. Az egyikben a felnőtté válását, az előfelvételis katonaként eltöltött tíz hónapját idézi meg a szerző, amelyben megemlíti az Országgyűlés házelnökét, Kövér Lászlót, aki  „felette aludt a priccsen” – derült ki a cikkből.

Kövér László mentette ki egy húzós helyzetből

A visszaemlékezést ezután így folytatta: „Volt egy srác, aki annyira fasza volt, mint én, ő se ment soha haza, se ki a városba, nem volt fagyi meg sör, csajok végképp. Állandóan b*sztatták mindennel, de mindig beleállt, ha tiszt kóstolgatta”.

„Én meg azt köszönhetem neki, hogy egyszer, mikor megpróbáltam a felderítő rajt egy magam szétverni,

– idézett fel egy rázós helyzetet Bakács, amelyet Kövérrel együtt éltek át Kalocsán a laktanyában.

A teljes videó alább tekinthető meg, a fent idézett részről pedig 3:44-től beszél a szerző:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lataa
2022. május 16. 18:43
"döng a fal, engem dobálnak neki" Volt ilyen is valamikor. A seregben az alkalmatlanokat kidolgozta magából a csapat vagy így, vagy úgy. Természetes szelekció, hulljon a férgese... Lehet mondani, brutális volt ez a rendszer, de maga Bakács a bizonyíték, hogy selejtes volt már akkor is és lehet nem volt véletlen, hogy őt küldték neki a falnak.
bispora
2022. május 16. 12:06
Ja, bakácsos cikk... "Először a Tóalmási lángolt-kolbászt vitte ingyen, nem szóltam, mert az elé gyenge hentesárú. Aztán a Gyulai páros-kolbászért nem fizetett, szavam nem volt, ez egy újjáélesztett, egyszer már tönkre ment márka. Harmadszorra a Csabai vastagkolbászt dugta a gatyájába- szegény dorong jobbat érdemelne, de nem pisszentem, nem vagyok békéscsabai tót. Aztán mikor Bakáts értem nyúlt, fizikai munkától nem kérges kezével, már nem volt a kolbászsoron senki, aki tiltakozni tudott volna szegény Pick Szalámiért..."
Nabakker
2022. május 16. 08:51
Nem ismertem fel csak a hangjáról ezt a szalámira epekedő naplopót.
villogókékfog
2022. május 16. 08:17
E L M E B E T E G
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik