Elképesztő terv: egymillió ukránt készül felfegyverezni Kijev

2022. május 13. 21:47
A védelmi miniszter szerint Ukrajna a háború új szakaszába lép.

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter kijelentette, hogy az országa a háború új szakaszába lép. Reznikov ígéretet tett arra, hogy felfegyverez egymillió harcost azokkal az új fegyverekkel és katonai felszerelésekkel,

amelyeket az Egyesült Államok és más nyugati országok adományoztak az országnak az elmúlt néhány hétben.

 A honvédelmi miniszter elmondta, hogy a háború kezdetén „az önkéntesek rendkívül segítőkészek voltak”, és mobilitásuknak köszönhető, hogy „gyorsan megoldották a rendkívül sürgető problémákat”. Reznikov azt mondta, hogy a győzelemhez Ukrajnának „gondosan meg kell terveznie az erőforrásokat, és kerülnie kell a hibákat”, és ukrán gyártólétesítményekbe fektet be, hogy „biztosítsa a szállítások stabilitását és gyakoriságát”.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Max. 40 millióan voltak a háború előtt. Elvesztették a területük egy részét, Herszonnal, Mariupollal, több millió ember veszteség eleve. Elmenekült az országból hivatalosan is 6 millió, elmenekült az otthonából (potenciálisan heteken belül az országból) további 13 millió.

Na akkor innen kellene újraszámolni.

Vajon az Egyesült Államok megvédené az EU tagállamait az Egyesült Államok által felfegyverzett Ukrajnától, ahogy a NATO szerződés 5. pontja kötelezi másik NATO tagállam megvédésére?

Olcsóbb lenne Zelenszkijt lelőniük a picsába.

Ha elszaladnak, akkor majd felfegyverzik a kutyákat, macskákat, és legfőképp a patkányokat, még több kazárszolga fegyveres patkánya lesz Ukrajnának,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés