Szóljatok a köpcösnek, hogy teljesen el van szigetelődve

2022. május 10. 18:47

Hont András
Facebook
Nem is érdekli őket más, csak a saját vágyaik és félelmeik.

„Szóljatok a köpcösnek, hogy teljesen el van szigetelődve. Gondolom, von der Leyen és Macron is ezt tolmácsolta neki.

A másik lehetőség, hogy a művelt és világlátott tollforgatók olyan emberekre figyelnek, tartják irányadónak, megfellebbezhetetlen tekintélynek, akiknek egyszerűen nincsen érvényes tudásuk a világról, az országról. Igazából sose volt. Ahogy az első NER-ciklus diáktüntetéseinek egyik szervezője (aki akkor még okos volt és nem momentumos) írta 2014-ben (!) a hvg.hu-ra, a ballib oldal szakértelme nem legendás, hanem legenda. Ez persze így bántó leegyszerűsítés, de ahogy megyünk előre az időben, úgy záródnak be saját vágy- és rémképeik közé, mert nem is érdekli őket más, csak a saját vágyaik és félelmeik.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegyük fel, hogy az oroszok lenyomják az ukránokat. Jön egy oroszbarát ukrán kormány, megint probléma nélkül átjön az olaj és a gáz az oroszoktól.

Akkor az egész purparlé, EU szankciók, LPG terminálok építése, finomítók átalakítása, új vezetékek kiépítése, a rengeteg milliárd költekezés arra, hogy "valahonnan máshonnan" tudjunk olajat meg gázt beszerezni komplett pénzkidobás volt. Kiszórunk az ablakon egy nagy rakás pénzt a semmire, arra, hogy "megbüntessük" Putyint.

Megér nekünk ennyit ez a Stephan Banderát nemzeti hősként ünneplő, a magyarokkal egyfolytában fenyegetőző, a tranzittal zsaroló ukrán kormányzat?

"Nyalós arról hallottál, hogy megszűntetik a tagállami vétót?"
Az nagyszerű lesz, amikor Magyarországot Brüsszel, Párizs, Madrid, Washongton, sőt, maga a Reichstag fogja megvédelmezni - minden rossztól.
Ennyi a ti tudásotok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés