Újra felszálltak a magyar Gripenek

2022. május 7. 8:01
„Azonosítatlan repülőeszközt jelzett a radar május 6-án a késő esti órákban”– olvasható a Honvédelmi Minisztérium tájékoztatásában.

Azonosítatlan repülőeszközt jelzett a radar május 6-án a késő esti órákban, ezért a Magyar Honvédség légvédelmi szolgálata riasztást adott ki, és felszállást rendelt el a Légvédelmi Készenléti Szolgálatban lévő Gripen számára.

A radarok 23 óra körül észlelték a jelet a keleti országrész határmenti térségében, azonban

az érintett légtér ellenőrzése során repülőeszközt nem találtak.

A vadászgép légtérfelügyelet céljából egy ideig még a térségben maradt, majd visszatért a Kecskeméti Repülőbázisra.

(MTI)
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én a magam részéről remekül szórakozom rajtad, ahogy jobb híján mint egy óvodás, úgy feleselsz, talán még a nyelvedet is öltögeted. Folytasd, jókat lehet röhögni a frusztrált szövegeiden.

Már az UFO hireknek is felül a hadsereg? Pataky Attilának elég lett volna szólni...

Mondom, mint egy óvodás. Márait már idézted párszor, én meg válaszként küldtem egy névsort: Gyurcsányék, Jakab, Széll Bernadett, Szabó Tímea, Hadházy, Márki Zay stb.

Sokan elmondták, hogy ha Európa és Oroszország beletéve a maga adottságait, összedolgozik, akkor az USA a margóra kerül. Európát pedig Németország határozza meg. Az USA sikerrel találta meg azokat az európai politikusokat, akik maguktól, vagy kényszerből ezért dolgoztak. Merkel például a lehallgatása előtt a multikulti kudarcáról, Lisszabontól Vlagyivosztokig terjedő gazdasági együttműködésről beszélt. Ez később megváltozott, a multikultival kapcsolatban maradt az enervált Wir schaffen das!, megépítették az Északi Áramlat 2-t, de már azt is veszni hagyták a leállított atomerőművekkel együtt. Megkezdődött Németország leépítése.

Az biztos, hogy az oroszok többet ki fognak bírni, mint az elkényeztetett nyugat. Ráadásul, ismerve az orosz nacionalizmust, tradícióikat, ott nem fog menni a demokrácia export. Sikerült a nyugati világot annyira elhülyíteni, hogy eszükbe sem jut feltenni a kérdést: miért kéne mindenkinek az USA elvárásai szerint gondolkodni, berendezkedni?

MI van pofikám, megbüfiztettek, és most jóllakottan öltögeted a nyelvedet a felnőttekre? Ha már Márait emlegeted a múltból, hogy kiket szeretett volna és kiket nem, akkor gondolkozz el azon, hogy Európa régi nagy politikusait, akik elkezdték kialakítani az egységet, elveik alapján ma lenáciznátok. Ezt hozta a 68-as generáció, akik még terrorizmust működtettek Európában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés