Szabó Tímea nem indul újra a Párbeszéd társelnöki posztjáért

2022. április 29. 11:47

Sem Karácsony Gergely, sem Szabó Tímea nem szeretne újrázni a Párbeszéd társelnökeiként.

2022. április 29. 11:47
null

Teljes vezetőcsere lesz a Párbeszéd élén, mivel Szabó Tímea nem indul újra a társelnöki pozícióért a nyár végén-szeptember elején várható tisztújításon – értesült a hvg, a lap szerint Szabó Tímea döntését szerdán, a Párbeszéd egy belső, zárt Facebook-csoportjában osztotta meg párttársaival.

A lap szerint bár a Párbeszéd növelni tudta a mostani választáson a képviselői számát, így hatfős frakciója lesz az új parlamentben, az ellenzék választási kudarcában a hat párt egyikeként a Párbeszédnek is van felelőssége, a párt társelnökeként pedig neki is.

A hvg úgy tudja, Szabó Tímeát javasolja az elnökség frakcióvezetőnek, ő pedig szívesen vállalná is ezt a feladatot. A Párbeszéd-frakcó pénteken tartja alakuló ülését.

Kép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 30. 08:12
A világ leghatékonyabb pártja, jóformán minden tagja képviselő de legalább polgármester. A kongresszust bármelyik lépcsőfordulóban megtartják és több képviselőjük van mint szavazójuk.
Hajnóczi Kristóf
2022. április 29. 17:07
És újra csak megköszönni tudjuk Sifinek, hogy ránk szabadította őket. Pedig még a Lányi is mondta neki, hogy ne csináljon pártot a Védegyletből.
elfogulatlan
2022. április 29. 16:59
Persze hogy újraindul. Miért mit vátrunk tőle, majd elegy felnőttfilmezni??
Korrupt Kornél
2022. április 29. 15:58
Oly szép vagy Timi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik