A NER egy igazi manipulatív bántalmazó

2022. április 27. 10:15

Perintfalvi Rita
Facebook
Építsük fel a szabadság köreit!

„ÉPÍTSÜK FEL A SZABADSÁG KÖREIT! Konkrét tervekkel jövök most!

Nagyon fontos dolog megérteni az »idők jeleit«: felismerni a pillanatot, amikor cselekedni kell. Ezt a pillanatot csak úgy lehet felismerni, ha az ember meg akarja érteni a körülötte zajló valóságot – azt, ami van – és mer szabadon gondolkodni, sőt bátran beszélni arról, hogy mi az, ami neki ebből hiányzik. Nekem Magyarország jelenlegi valóságából legfőképpen egy dolog hiányzik: a SZABADSÁG.

A legtöbb ember persze nem is érti, hogy mit jelent a szabadság. Nekik elegendő az a biztonság, hogy valahogy megéljenek és csak arra vágynak, hogy a politika hagyja őket békén. Tulajdonképpen ez tette annyira erőssé a NER-rendszerét. Hiszen a NER mint egy igazi manipulatív bántalmazó először ad: viszonylagos jólétet. Aztán pedig elvesz. Mit vesz el? Hát a szabadságot! Csakhogy sokaknak nem is kell a szabadság. Nem is értik, hogy az élet elveszíti az értelmét nélküle. Így soha nem is fognak fellázadni az ellen, hogy a látszólagos biztonságukért cserébe megfosztják őket a szabadságuktól.

Csakhogy sokan vagyunk, akik számára még mindig érték a SZABADSÁG! És közülünk egyre kevesebben mernek erről nyíltan beszélni. Lassan 26 ezer követőm van a Publik közösség oldalán, – ami őrületesen gyorsan, nulla pénzbeni ráfordítással növekszik – és közöttük rengetegen vannak olyanok, akik soha nem lájkolnak egyetlen posztomat sem, nem írnak egyetlen kommentet sem, de privátban írnak nekem, hogy Rita, nem tehetem azt meg, hogy téged lájkoljalak, mert azonnal kirúgnak a munkahelyemről, de tudd, mindig olvaslak és mindenben támogatlak. Hát erről beszélek! A NER hatalmának másik pillére éppen ez: a megfélemlítés. Annak a tudata, hogy nem lehet elmondani nyíltan azt, hogy mit gondolsz. Különösen azt, hogy nem értesz egyet ezzel a szabadságtól megfosztó, elnyomó rendszerrel!”

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Politikailag szabad vagy, PR, mert Magyarországon szabadság van. De MIRE vagy szabad?...

Szakállasan pont úgy néz ki a nő a képen, mint a Puzsér...

DDD

Hazudsz, te rángatózó fejű eretnek!

Ha nincs szabadsága Ritának, szőrtelenítsen sarlóval.
Nem is rossz tanulság.
Kár, hogy Rita másoknak szánná a sarlót. Úgy érzem, őket a mások szabadsága zavarja a legjobban.

Sosem leszel szabad, ameddig a saját gyűlöleted foglya vagy!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés