Zelenszkij: Az amerikai segítség új szintre emeli Ukrajna védelmét

2022. április 25. 13:04
Az ukrán elnök az amerikai küldöttséggel a hadviselő állam aktuális prioritásairól, az Oroszországgal szembeni szankciók megerősítéséről beszélt Antony Blinken külügyminiszterrel – számol be a 24.hu.

Zelenszkij ukrán elnök szerint az Egyesült Államoktól kapott 3,4 milliárd dolláros katonai támogatás segít abban, hogy Ukrajna  védelmi képességeit minőségileg „új szintre” tudja emelni – derül ki az elnök hivatal közleményéből, amelyről az Al Jazeera alapján a 24.hu számol be. „Nagyra értékeljük az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott példátlan segítségét” – mondta az ukrán elnök Anthony Blinken amerikai külügyminiszer és Lloyd Austin védelmi miniszter kijevi látogatását követően.

A közlemény megjegyzi, Zelenszkij az amerikai küldöttséggel a hadviselő állam aktuális prioritásairól, az Oroszországgal szembeni szankciók megerősítéséről, az Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatásról és biztonsági garanciákról is beszélt.

(Fotó: Az amerikai védelmi minisztérium által közreadott képen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök (k), Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter Kijevben tartott megbeszélésükön 2022. április 24-én.)

 

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zelenszkij az utolsó ukrán katonáig kiszolgálja az USA érdekeit. Vajon mivel biztathatták korábban, ha most olyanokat mond, hogy nem sütit kér a nyugattól és ne szelfizni menjenek hozzá Kijevbe? Van ebben némi csalódottság, sértődöttség, vagy csak követelőzés.

Helyesen:

Az amerikai "segítség" új szintre emeli Ukrajna elpusztíttatását és a nukleáris világháború esélyét.

Amerika segít, az "utolsó ukránig"...Aztán jön az Afganisztán-szindróma..

Még több halott. Ebben érdekeltek, nem a békében.
Elenszkij az USA csicskája.

Annyira durva, hogy sajnos van realitása

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés