Az is baloldali rögeszme lehet, hogy az embereket meg kell gyógyítani

2022. április 22. 6:20

Lendvai Ildikó
Facebook
Micsoda hülyeség!

„Annyira örülök. Mi csak itt töprengünk, vitatkozunk, gondolunk mindenfélét, de Gulyás Gergely végre megfejtette, miért vesztett az ellenzék. Hát azért, mert önálló egészségügyi tárcát akart.

A kormányszóvivőin a miniszter ezzel a magvas elemzéssel örvendeztette meg hallgatóságát: az, hogy egészségügyi minisztérium kell, csak »a baloldali kampány része. Meg is van az eredménye«.

Igaz, ami igaz. Más okot én sem tudok elképzelni. A fideszes szavazók nyilván azért voksoltak a kormánypártra, nehogy véletlenül legyen egészségügyi minisztérium. Átláttak a baloldali kampánytrükkön. Például az is baloldali rögeszme lehet, hogy az embereket meg kell gyógyítani. Micsoda hülyeség!

Afelől is megnyugtatott, hogy külön oktatási tárca se lesz. Még az kéne: nem lehet minden jelentéktelen feladatocskának saját minisztériuma. Azt is elárulta: lehet, hogy az oktatásügy kiválik az EMMI-ből, de önálló, az nem lehet. Nem, nem soha!

Szerintem a legjobb az volna, ha azt is Pintér rendőrminisztériumához csatolnák, mint az egészségügyről rebesgetik. Végre rend lenne, az iskolaőrök úgyis ott vannak már, éppen csak az igazgatók fölé kell helyezni őket. Mégis más, ha ők kérdezik: Sztrájkolgatunk? Sztrájkolgatunk?”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én megértem, hogy nagyon fájdalmas lehet végignézni ezt a lejtmenet, hiszen amikor volt elég szavazójuk, háromszor nyertek is. De szép lassan minden elrontottak.
Emlékszem egy beszélgetésre: 2010-ben igazán kormányváltó hangulat volt. Ismerősöm aggódva kérdezte, hogy szerintem nyerünk?
Azt mondtam, igen. Ő sajnálta a rossz nyolc évet. Azt feleltem, ne sajnálja, ez kellett ahhoz, hogy a társadalom biztosan el tudja dönteni, hogy soha többé ballib:-)))))

A baloldal rögeszméje régi és világos: az embereket meg kell ölni:
A Szovjetunióbeli kommunisták áldozatai: 61,911,000 lélek. Forrás: R. J. Rummel: Lethal Politics, Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Halálos politizálás, szovjet népirtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publishers, 1990. www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

Népi Kína: 73,237,000 áldozat. Forrás: R. J. Rummel: China's Bloody Century, Genocide and Mass Murder since 1900 (Kína véres évszázada, népirtás és tömeggyilkosság 1900 óta), Transaction Publishers, 1991. Továbbá Rummel korrekciója, 2005-ben. Forrás: www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

A továbbiak forrása: Chris Banescu: The Communist Holocaust, www.orthodoxytoday.or./blog/

A koreai kommunisták áldozatai: 3,163,000 lélek.
A kambodzsai kommunisták áldozatai: 2,627,000 lélek.
Az afghanisztáni kommunisták áldozatai: 1,750,000 lélek.
A vietnámi kommunisták áldozatai: 1,670,000 lélek.
Az etióp kommunisták áldozatai: 1,343,610 lélek.
A jugoszláv kommunisták áldozatai: 1, 072,000 lélek.
A Mozambiquei kommunisták áldozatai: 700,000 lélek.
A román kommunisták áldozatai: 435,000 lélek.
A bolgár kommunisták áldozatai: 222,000 lélek.
Az angolai kommunisták áldozatai: 125,000 lélek.
További kilenc országban a kommunisták áldozatainak száma 100,000 vagy annál kevesebb.

Ez összesen 148,705,610 idő előtt, erőszakkal elpusztított élet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés