VV Zsolti: Tóth Gabi a pofámba hazudott, hányok tőle

2022. április 12. 7:36
A youtuber arról beszélt: még kommunikációs tanácsokat is adott az énekesnőnek, hogy hogyan tud elhatárolódni a politikától.

Nem kímélte Tóth Gabit a friss videójában Osváth Zsolt. Elmesélte, mekkora csalódást okozott neki az énekesnő, aki azóta már mindenhonnan letiltotta – számolt be az Index. A youtuber hangsúlyozta:

nem az a baj, hogy az énekesnő fideszes, hanem hogy ezt hosszú ideig az ő szemébe is letagadta.

Osváth Zsolt a hétfőn megjelent videójában hosszasan ecsetelte, mekkorát csalódott az énekesnőben, és részletesen levezette, hogyan jutott el odáig a kapcsolatuk, hogy Tóth Gabi végül letiltotta őt a felületein. Azzal indított, hogy az elmúlt egy évben ő jó párszor megvédte az énekesnőt, amikor támadták. Hangsúlyozta: mindezt nem azért tette, mert akkora barátok, hanem mert azt gondolta, sokszor igazságtalanul bántják. Most viszont úgy érzi,

az énekesnő kihasználva a jóhiszeműségét, teljesen átverte őt.

„Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő” – mondta Osváth, visszautalva az énekesnő egyik korábbi posztjára, amelyben arról írt, hogy a nagymamája sokat mesélt arról a rendszertől, amitől ő azóta is retteg.

A kommentje után Tóth Gabi felhívta a youtubert, kérdőre vonva, miért nem privátban mondta el neki a véleményét, szerinte ugyanis van közöttük olyan viszony. Annak ellenére, hogy nem érezte erősnek, Osváth végül letörölte a hozzászólását, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá, akkor viszont úgy érezte, ez a helyes, mert lelkileg nagyon padlón lehet az énekesnő.

Kommunikációs tanácsokat is adott neki

„Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli…”  – mesélte Osváth, aki ennek hatására megsajnálta az énekesnőt és

még kommunikációs tanácsokat is adott neki, hogyan tud elhatárolódni a politikától, illetve attól, hogy a kormányhoz kössék.

Amikor ezek után Tóth megjelent a színpadon a Fidesz–KDNP kampányzáróján, a youtuber nagyon átverve érezte magát.

„Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem” – magyarázta Osváth Zsolt.

Nyitókép: YouTube

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Íme, az emberarcú Fidesz.

Szegény Vévé Zsolti, őt is megviselte ez a választás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés