Orbán nagyon fél a tüntetésektől!

2022. április 11. 21:13

Hadházy Ákos
Facebook
Akik eljöttek két éve dudálni, megmutatták, hogy van is rá oka!

„Utolsó nap a közmunkában: alma metszés még mindig. Most borultam fel először a létrán... Még szerencse, hogy az első nap sajtóérdeklődése az utolsó napon nem ismétlődött meg, szóval örülök, hogy a vadhajtásos jóembernek nem okoztam ezzel örömöket. Én viszont szép felhőket láttam, amíg a puha tyúkhúrban hanyatt fekve végeztem magamon a neurológiai és ortopédia diagnosztikát.

A kertészetben a dudálós tiltakozás miatt kapott büntetést dolgoztam le. A büntetést ki is fizethettem volna, de azon kívül, hogy semmi kedvem nem volt Orbán rendőrségének fizetni, ezzel a 39 nappal három üzenetre szerettem volna hétről-hétre nyomatékosan felhívni a figyelmet. Sajnos az aktualitásuk nem veszett el és az, hogy az utolsó napokat is ellenzékből dolgoztam le, egyáltalán nem azt jelentik, hogy nem voltak igazak. Sőt:

1) Orbán nagyon fél a tüntetésektől, sztrájkoktól, attól, hogy hirtelen SOK ember fejezi ki egyszerre: elég volt! Akik eljöttek két éve dudálni, megmutatták, hogy van is rá oka!

2) Ha csak néhány ember tiltakozik, az nem fog megoldani semmit. Csak annyi történik, hogy az a néhány ember, aki fel meri emelni a hangját, valódi kockázatot vállal. A diktatúra jelenlegi szakaszában csak pénzbüntetést vagy egy kis mezőgazdasági munkát, de ha úgy gondoljuk, hogy lájkolgatással, vagy szép parlamenti szónoklatokkal és interpellációkkal megdönthető a rendszer, akkor később többet is.

3) Elképzelhető, hogy – bizonyos szempontból nézve – valóban követtem el törvénysértést, amikor a teljesen járványbiztos tiltakozási formát meghirdettem. A bíróság így gondolta, én másként. De a diktatúrába vezető úton mindig eljön egy pont, amikor már olyan törvényeket hoznak, amelyeket muszáj megszegni. Ilyen törvény az, ami a járványra hivatkozva teljesen megtiltott minden tiltakozást, nyomásgyakorlást akkor is, ha az semmilyen veszéllyel nem jár.

Köszönöm mindenkinek a biztatást, remélem, néhány hasznos kertészeti információval is szolgálhattam! Én mindenesetre sokat tanultam. A kertészet munkatársainak pedig külön köszönök mindent!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy, Gyurcsány, Juhász és mások lassan de biztosan hangolnak a káoszra, anarchiára, mert a becsületes-korrekt-korrekt megoldások mezején totális csődöt mondtak Orbánnal szemben. Viszont ekkora többséggel szemben az utcán sem győzhetnek, s a rendfenntartók is maga színvonalon teszik a dolgukat, ahogy eddig is.

Íme, az emberarcú Fidesz.

Íme, az emberarcú Fidesz.

Íme, az emberarcú Fidesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés