Baseballütő, léc, hangos szóváltás – így oldotta meg sérelmeit bűntársaival a baloldal rákospalotai jelöltje

2022. március 10. 14:00
Információink szerint csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést a baloldal Rákospalotán induló jelöltje, Barkóczi Balázs.

Béres Sándor írása

***

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, garázdaság miatt jogerősen elítélt, DK-s Barkóczi Balázst indítja a baloldal Rákospalotán. 

Barkócziék csoportosan, felfegyverkezve követtek el magánlaksértést

Lapunk birtokába jutott információk szerint Barkóczit és társait (egy későbbi alpolgármestert és egy rendőrt) azzal vádolták, hogy 2006-ban egy baseballütővel és egy léccel felfegyverkezve magánlaksértést követettek el Isaszegen.

Értesüléseink szerint a településen egyik éjjel Barkóczi két társával jelent meg egy család házánál, egyikük baseballütővel többször ráütött a kerítésre (amelynek lécei el is törtek), míg másikuk addig rugdosta a kaput, míg az ki nem nyílt.

Információink szerint, miután Barkócziék bejutottak a ház udvarára, hangos szóváltásba kerültek az udvaron tartózkodóval, akit Barkóczi egyik társa a baseballütővel meg is bökött.

A hangzavarra néhány szomszéd is megjelent a háznál, valamint valaki a rendőrséget értesítette, de Barkóczi és társai értesüléseink szerint még a rendőrök kiérkezése előtt távoztak a helyszínről.

Bíróság is megállapította Barkócziék bűnösségét

Lapunk információi szerint a „csoportosan történő elkövetés”, a „felfegyverkezve elkövetés”, a „garázdaság”, a „magánlaksértés”, és az „éjjeli elkövetés” megállapítása is megtörtént,

valamint értesüléseink szerint az ügyben eljáró jogerősen bíróság el is ítélte Barkóczi Balázst és társait. 

Elektronikus levélben fordultunk Barkóczi Balázshoz

Lapunk kérdésekkel fordult a bírósághoz és a politikushoz, amint megérkeznek a válaszok, azokat is azonnal közöljük. Barkóczi egyébként egy napja nem válaszol kérdésünkre.

***

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (b) távozik, miután sajtótájékoztatót tartott 2019. október 14-én. Jobbról Barkóczi Balázs, a DK szóvivője. Fotó: MTI/Kovács Tamás 

 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés