Garázdaság miatt jogerősen elítélt jelöltet indít a baloldal Rákospalotán

2022. március 09. 09:03

Olyan jól sikerült az átvilágítás, hogy a korábban garázdaság miatt jogerősen elítélt Barkóczi lett a baloldal jelöltje a rákospalotai körzetben.

2022. március 09. 09:03
null

Béres Sándor írása

***

Információink szerint 2009-ben garázdaság miatt jogerősen elítélték a DK szóvivőjét, Barkóczi Balázst, aki jelenleg a baloldal közös jelöltje a rákospalotai körzetben.

A Gyurcsány-párt szóvívője a bűncselekményt két férfitársával együtt követte el

A Demokratikus Koalíció politikusa korábban Isaszegen politizált, úgy tudjuk, ott történt a bűncselekmény a 2006-os választások idején. 

Helyi forrásaink szerint Barkóczi – akkoriban még MSZP-színekben – társaival annak otthonában vegzált egy hölgyet.

A Gyurcsány-párt jelenlegi szóvívője a bűncselekményt két férfitársával együtt követte el, a hölgy pedig korábban aktivistatársuk volt.

Kerestük a balodali politikust

Értesüléseink szerint egy helyi politikai sérelmet próbált ilyen módon megoldani a baloldali politikus. Az ügy végül bíróságig jutott, és Barkóczit jogerősen is elítélték.

Lapunk kérdésekkel fordult a bírósághoz és a politikushoz, amint megérkeznek a válaszok, azokat is azonnal közöljük.

 

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (b) és Barkóczi Balázs, a párt szóvivője érkezik az Új köztársaságért Alapítvány köztársaság napja alkalmából rendezett ünnepségre Bibó István szobrához 2020. január 31-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2022. március 09. 12:23
,,Garázdaság miatt jogerősen elítélt jelöltet indít a baloldal Rákospalotán,, Megtért a testvéri közösségbe.
Zsolt75
2022. március 09. 12:23
A tiszták koalíciója. Most láttam pesten plakáton a hiszékeny dezsőt, aki azért nem ül, mert nem mondta az 5 milliót, hanem mutatta, és különben is a kisujja picit görbe volt.
Newman
2022. március 09. 11:56
ÖSZÖDI !!!!!! MI EMLÉKEZÜNK, ÉS NEM IS FELEDÜNK!!!!!!
Newman
2022. március 09. 11:51
Gyurcsányi Öszöditől, jobbat NE VÁR!!!!!! hazudik, reggel, éjjel, és este!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!