A haverok zsebébe mindig jut a baloldalon

2022. február 23. 19:14

Fidesz II. kerület
Facebook
Megfelelő képzettséggel nem rendelkező, régi SZDSZ-es kádert nevezett ki a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. vezetőjének Őrsi Gergely és a baloldali többség.

„Túl sok pénz van a II. kerületi Önkormányzatnál, avagy a haverok zsebébe mindig jut a baloldalon

A Kormány a szociális ágazatban dolgozók bérét 20%-kal megemelte 2022. januárjától. Az intézményvezetők munkáltatója azonban az önkormányzat.

Mivel egy megfelelő képzettséggel nem rendelkező, régi SZDSZ-es kádert nevezett ki a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. vezetőjének Őrsi Gergely és a baloldali többség, a Kormányhivatal megsemmisítette a döntést. De a kreatív baloldalt ez nem akadályozza meg a kulturális ágazat bekebelezésében: új pályázat helyett Vámos Ágnes mellé felvettek egy megfelelő képzettséggel rendelkező második igazgatót is. Így most ketten végzik egy ember feladatát, fejenként most már több mint egymillió forintért. Egy évben 12 millió pénz megy az adófizetőktől az alkalmatlan pártkáderek zsebébe.

Ennyi felesleges pénze van a II.kerületi Önkormányzatnak? Nem lehetne inkább valami érdemit csinálni a kerületben a 2019. előtt megtervezett és elnyert projekteken kívül?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés