Négy megjegyzés „Ukrajnáról”

2022. február 22. 16:23

Pilhál Tamás
Facebook
A pofátlanság csúcsa, hogy az ukrán nagykövet követeléslistát nyújtott át.

„1. Bármely országnak a »szuverenitásáért«, »területi integritásáért« készséggel kezdek aggódásba, amennyiben az illető ország is aggódásba kezd az 1941-es Magyarország szuverenitásáért és területi integritásáért. Az akkori határaink úgy-ahogy igazságosak voltak - szemben a mostaniakkal, amelyeket a Nyugat kényszerített ránk, és amelyekbe soha sem fogunk belenyugodni. (Még ha reálpolitikai okokból ezt jelenleg nem is emlegetjük. Szerencsére én nem vagyok politikus, ezért azt mondhatom, amit a szívem, az igazságérzetem diktál.)

2. A Nyugat által íróasztalnál megrajzolt, sátáni gonoszsággal kreált műállamokat föl kell számolni, területeiket vissza kell adni azok eredeti tulajdonosainak.

3. Ahol az eredeti tulajdonos kiléte vitatott, ott a demokrácia (népuralom) nagyobb dicsőségére népszavazást kell kiírni a hovatartozásról. Ha például 1920-ban a bölcs Nyugat kegyesen engedélyezte volna a népszavazást Magyarországon (ami egyébként alap lett volna), akkor a mai határaink közelebb lennének az 1920-ashoz, mint az 1941-eshez. Persze, értem, miért nem engedték-engedik ezt: akkor összeomlana az egész aljas, becstelen »békerendszerük«.”

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ó, hát ezek az érzések mind igazak, csak semmi értelme beszélni róluk. Ugyanis mi magyarok azóta a 41-es határokat sem lakjuk már be és tatárjárás sem kellett hozzá csak elkényelmesedés és mentális leépülés. Az elmúlt hatvan évben elvesztettük a jövőnket, mert nem akartunk magyar gyermekeket nemzeni. Ezekben a hetekben, pedig azért szorítunk, hogy a normalitásunk és a magyarságunk még valahogy megmaradjon egy ideig, hogy a többségünk ne egy szétzilált, idióta, önfeladó kompániára voksoljon. A jelenlegi magyarság több mint fele roncstársadalom és/vagy szellemi toprongy. Mit akar ilyen háttérrel Pilhál Tamás? Nem látja, hogy Orbán Viktor ezekben a napokban milyen megalázó kanosszát jár éppen, hogy ki ne csinálják? Lengyel barátaink lennének az elsők, akik ráhúznák a vizes lepedőt, ha nem tenné. Egyedül vagyunk kétötödnyi magyarok, irredenta barátaim, fogjátok már fel végre!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés